Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
-
MegalodonS
őstag
Hat tul sok 24'' nincs plane ami YO is!
Ami nagyon komoly meg az az Apple arabol 2 dellt vehetsz es meg ide kivankozik a Sony 24''tft is ami szinten nagyon szep de kicsivel magsabb az ara de nem sokkal.
A TFT monitorokat a fekete nem feketevel szoktak ''Fikazni''
Azt viszont elmondom, engem ez soha nem erdekelt, es soha nem zavart na most se a 19''tftn se a 24''tftn nem is figyelem mert nincs is idod arra hogy figyeld plane amikor strategiat jaszom a gepemen -
MegalodonS
őstag
Sajnos megint azt mondom neked ki kellene probalnod.Amit irtam a lan partyn nagyon komoly cuccokkal jonnek a resztvevok.En mar 2 evvel ezelott jaszottam a Dell 24'' mondjuk az a regebbi fajta volt.Amikor meglattam a 19''tft utan majdnem elsirtam magamat.Tudom hogy nagy beruhazas egy 24'' tft de en lattam es beszeltem ''GAMER''emberekkel akik akik surun ulnek a gep elott es mindenki ajuldozott tole.Az iden is elugrottam a lanra es azt latom hogy mivel csokken az aruk egyre tobben vasarolnak belole es erdekes a jatekosok tobbsege ''DELL''t hasznal.
Iden is megyek Augusztusban de csak latogatoba es Novbe pedig mar resztvevokent.
A TFT vs CRT nekem a tftn nem farad el annyira a szemem mint pl a CRTn szerintem jobban kimeli a szemet.Hat meg a ricegesrol a videokarim soha nem ricegtet semmit hidd el.Barmikor oda teszem a konfigom 1 crt konfig melle es hidd ekl nagy kulonbsegek lennenek.Kiveve a fekete feketeben -
H0P3
csendes tag
-
MegalodonS
őstag
Hat akkor meselek neked a Dellrol!
A leges legjobb TFT a mai mezonyben ar teljesitmeny aranyban.En mar masfel evvel ezelott is lattam az elsoket lan partyn amin igen csak bizonyitootak mar.A legtobb ugynevezett hiba a Fekete nem Fekete !LOL imadom ezt kit erdekel ez igazan a fekete rakjuk be nativba fullra es nezzuk meg mondjuk egy jatekba hat csodalkozni fogtok nagyon ha egy samsung melle oda tennetek.
Majd ha lessz lehetoseged latni es kiprobalni ,nem csak forum hozzaszolasok alapjan megitelni valamit akkor utana beszelhetunk a jo es rossztulajdonsagairol.Addig meg teljesen ertelmetlen akar mit is mondani rola.Mennyel be a Westend Dell shopba es probald ki ,ha ki lehet ,jatsz vele 1-2 orat nezz meg 1-2 filmet es utana beszelunk ujra.
En elismerem a PH teszteket de azert a Dell szerintem sokkal jobb mint ahogyan leirtak.
En mielott megvettem volt lehetosegem kiprobalni eleg sok monitort es hidd el ez volt a legjobb.
Nem nagykepusegbol irom le, de voltam nem egyszer Anglia legnagyobb Lan rendezvenyen !!!!1000-1500 fos !!!!!!!es elmondom nem csak 24'' monitorok valaszteka de ultra kategorias konfigokat is lattam ami meg nekem is csak alom marad,igaz ez nem ide tartozik.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged