- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
NEm vagyok Dell ugynok de ha valami jo akkor jo !
Olvasd vegig amit irtam es a HCrol is miket irtak az emberek sajna en ezt vettem meg de en inkabb HCt vettem volna de az utana jott sajna ki.En nem irtam hogy a tobbi szar ezt TE allitod de ami jo es kiprobalt napi hasznalatban van az tenylegesen is jo.Most meg az ara is csokkent.
Tudod nem kell azert fikzani az embert mert jot akar a masiknak. -
MegalodonS
őstag
Hmmm..Te ezeket a dolgokat honnan veszed :kicsit visszaesett a renomeja
1.Lattal mar akarmilyen 24"dellt eloben?
2.Lattal mar akarmilyen 24" dellt :jatek,dvd,internet kozben?Azt nem tudom miert nem halgatsz olyanokra, akik lassan mar 1 eve boldog es elegedett tulajdonosai egy Dell 24" monitornak!
Inkabb halgass a tesztekre meg nezegesd a youtube videoit onnan nagyobb tapasztalatot lehet kapni mint a tenyleges felhasznaloktol!Olvasd el mit irtak a Gamer vasarlok a Ghostingos HC-rol
-
rii
nagyúr
a kiskerarak.hu szerint lehet kapni 1 helyen 24+ DELL 2407 WFP-t.
Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Napirajz könyv
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest