- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
MegalodonS
őstag
Budapest-London kb 40-50k
London-Southampton oda vissza 3 Font.
Miert nem beszeltek ossze? Valaki kijon es hazavisz 3 moncsit nalam ki lehet probalni szallast biztositom 2-3 nap az egesz.Ha akarmi gond lenne akkor megmeg lehet rajta segiteni,de eddig barmit vettem meg minden ok volt
-
Alvin_ti4200
félisten
-
izriot
tag
"nagyon jó ár/érték aránnyal büszkélkedhet, s mert tuajdonságait tekintve igen jól kiegyensúlyozott, egészséges kompromiszumokkal rendelkező monitor..."
Pontosan, de a "deffect" után már az sem érdekel ha 200k-t kell kipengetnem egy EIZOért... nekem ezzel most végleg eljátszották a bizalmam. Ha ezekután kapnék is nem deffectes típust, attól rettegnék hogy egy esetleges hiba alkalmával a szírvezben elhajtanának azzal a szöveggel, hogy "ja? hát ez a dell 4. titkos funkciója ami 2 honap után válik elérhetővé"... -
bakatol
csendes tag
Nagyon jól beszélsz kedves HookR!
Én voltam a Westendben (DELL), de nincs ilyen 2407WFP-HC monitor csak rendelésre, és nem HC-s sincs.
Az a helyzet sok nagykerbe bejárok, de sehol nem tartanak 22"-nál nagyobb monitort, így esélyünk sincs megnézni, próbálni!
Egyedül a Westend Mediamarkt-ban volt Samsung 24", de ott is valami gagyi videó megy rajta, így aztán állapíts meg valamit róla
Így nagyon nehéz választani, vásárolni!
Talán valaki felismeri ezt a problémát és belefeccől egy jó kis MONITOR bemutató terembe 17"-40"-ig, kár, hogy nincs rá pénzem
Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest