- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
old_artist
addikt
Karácsonyig, szvsz biztos, hogy 10%-ot esni fog az EIZO-k ára, csak nehogy történjen valami, mint most itt nálunk a politikában, mert ez nagyon is közbeszólhat a kereskedésben!!!
Az bztos, hogy 1 héten belül a Hexaa-nál és máshol is kb. 5%-kal esni fog az ár, mivel az osztrák beszálítónál is olcsóbban lehet kapni! -
i are robot
senior tag
A vicc, hogy pl angliában az EIZO-k ára már lement kb 10%-al. És nem azért mert a font gyenge, a forint meg erős, hanem effektíve 10%-al lehet most olcsóbban kapni, mint kb 2 hete. Hogy ez mikorra ér ide, az rejtély, de azt sem tartom kizártnak hogy soha. Simán zsebre teszik az extra hasznot a kiskerek, és mire olcsóbban adnák, addigra meg már tuti nem lehet majd kapni, mert kijönnek az újabb modellek.
Én már csak a PH bazárosokban (Brekk, Hexaa) bízom.
Pedig már erősen szeptember közepe van, és old_artist azzal hitegetett minket, hogy kb mostanra lehet erre számítani.
-
szeva000
addikt
Itt a HP LP2475 input lag tesztje...ezt asszem sosem éri el a dell...
Test 1: The HP is on average 18,7 ms behind the Iiyama CRT.
Difference in ms per photo taken:
15, 16, 0, 16, 31, 15, 0, 31, 31, 16, 32, 31, 16, 16, 15, 31, 16, 15, 16, 15Test 2: The HP is on average 21,5 ms behind the Iiyama CRT.
Difference in ms per photo taken:
0, 16, 32, 32, 31, 15, 31, 16, 16, 15, 47, 15, 16, 31, 16, 16asszem el is dőlt,hogy rendelek is a németektől gyorsan egyet a héten
-
old_artist
addikt
A HP-t már forgalmazza egy EU-ban is kereskedő cég, ahol brutálisan lenyomott áron ~71e-ért már rendelhető!
A Dell 2408WFP-t már külhonban ~500€-ért is lehet kapni, az EIZO S2231W-t is már ~430€-ért, sőt, nemrég jött haza az egyik ismerősöm egy Samsung T240HD-vel, amiért 372€-t fizetett Bécsben!
szvsz karácsonyra eljő' a "monitor ár-eső"! -
old_artist
addikt
Üdv!
Van még egy lehetőség 100e-ig, a HP LP2275W, ami mosttanság, a hónapban fog kereskedelembe megjelenni, 70-80e Ft-os árban, ami megkapta az EIZO S2231W S-PVA paneljét is, de hát a gagyi vezérlő-panelel-ektronikája a HP-nak meg sem közelíti majd az EIZO kiváló technikai/technológiai paramétereit, de nagyon jó alternatíva lesz a TN és a *VA panelek közötti átmenetével!
Bár a lenovo-val versenybe sincs, mivel nem lesz FullHD-s!
A HP "tömegtermelés" megjelenésével, szvsz nagyot esnek majd a monitor árak! -
old_artist
addikt
Pláne, ha azt vesszük, hogy világgarancia.
Igen, régen a Color CRT-kre (ColorGraphic monitorokra), 5 év volt a garancia, és 10 év a hardveres alkatrészekre, sőt egyes modelleknél (F és T 900-tól) 10 év garanciát is adtak.
Képzeljétek, most, hogy megnéztem a garancia papíromat, megdöbbenéssel vettem észre, hogy 120 hónap garancia van ráírva, - lehet, hogy tévedésből?
-
old_artist
addikt
Hát, igen , szvsz is elég nagy lesz az ár diferencia, de az csak jót tesz a dolognak, ha olcsóbb lesz és anyagilag is hozzáférhetőbbé válik a HD2441W. Panelileg is szvsz ua. lesz, csak szolgáltatásaiban nyújt majd többletet, amit mint tudjuk, mindig is anyagilag megfizettetnek a vásárlóval!
-
old_artist
addikt
Hááát, a CG sorozatúak nagyon komoly grafikai, képfeldolgozási és CAD munkára ajánlott panelú monitorok, ami az árukban is megmutatkozik (br. 350e - 1millió Ft-ig)!
Közepes grafikára és képfeldolgozásra az alábbi monitorokat ajánlom az EIZO-k közül:
belépő szintű:
Eizo S2231W, 6ms g2g, 22"WS Samsung S-PVA (LTM220M3)
24 és 27"-os már-már profi minőségű, ami nagyon ajánlott:
EIZO SX2461W és SX2761W, 6ms g2g Samsung panelosak,
A 30"-osok közül még ajánlott, az
Eizo SX3031W, 6ms g2g, 30"WS Samsung S-PVA (LTM300M1).Az SX szériák igen kiváló a homogén háttérvilágítás a Digital Uniformity Equalizer-nek köszönhetően, a Wide Gamut LCD még több színnel, erőteljes színtelítés mellett gyors kapcsolási idők Dynamic Motion Picture Overdrive révén, sőt Full HD, 1080p 50 Hz-nél és 60 Hz-nél!
Persze ezek már az árukban is megmutatják a tudásukat!
-
old_artist
addikt
szvsz a monitor gyártók megvárják a TV-ben tapasztaltakat, s azután ültetik át a monitorokra a technológiából adódó tapasztalatokat - pl. oled!
Hát, igen, talán már csak egy év, és szinte "bagóért" juthatunk egy S-PVA kitűnő, vagy esetleg egy (most emlegetett) "professzionális" monitorhoz. Bár kétlem, hogy addigra azért még sem lesznek annyira "elavultak"!
Sőt, be fog indulni a nagy "eladom" hadjárat, és a TN-eseket, mint most a CRT-ket 5-20e közötti áron (a pixel hibákra kihegyezve hirdetik majd meg), imádkozva, hogy csak vigyék már el, szinte utánad fogják dobni. A komolyabb szériák még egy darabig "tartani fogják az árukat", de ahogy növekszik majd a technológiák versenye, annyira csökken majd ezek ára is, de nem annyira, mint a TN-eseké!
2010? - az már szinte elérhető közelségbe kerül, nap mint nap! -
old_artist
addikt
Igen, sajnos, mivel az EasyUp-os álványok még a 22'-ig meg tudták oldani, hogy egy árban adják, de a 24'-nál már - ha bármely irányba forgatható legyen - igen komoly állvány tartót/talpat kellett építeni (stbilitás miatt), hogy elbírják a kijelzőt, ha izgatják-mozgatják - ne döljön el!
Viszont megtérül, mivel nekem is EasyUp-os van, és néha bizony mozgatom, és nagyon stabil!!!
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen,
az S2431WH-GY / S2431WH-BK magasság ("H") állítható állvány-t jelenti (" v " talpa van),
az S2431WE-GY / S2431WE-BK EasyUp ("E") állvány-t jelenti ("kör" talpú), vagyis bármerre/bárhova állítható/tekerhető, sőt egyes kiviteleknél még falra is szerelhető,Hol veszed - a Hexaa-tól?
-
old_artist
addikt
Szerintem keresd meg a Hexaa-t itt a PH-n, lehet, hogy már hétfőtől tud rajtad segíteni, ha nem akkor hívd fel ezt az úriembert, biztosan tud bemutatót ajánlani Neked!!!
-
old_artist
addikt
De, van már ilyen csoda EIZO, most jelent meg nemrég, de egy kicsit húzós az ára (250-300e Ft között). Igen, az EIZO az 5 éves világ garanciát ad, és ez azt jelenti, hogy bárhol vásárolod, itthon is érvényesíthető a garancia.
Háááát, igen, az SX széria az fantasztikus, volt már a kezeim között (kalibráláskor), és ilyenre gyűjtök mostanság, csak szuper latinuszokban tudok róla írni, viszont ezek már inkább a profi dtp, kiadványszerkesztés (beleértve a képszerkesztést is) és CAD-re fejlesztették, maga nemében párját ritkítja ezek az SX-ek, a valósághű szín megjelenítésükkel, meg a "kis egyebekkel"!
Egyszerűen elképesztő, amit az EIZO művel ebben a szakmában. Én végíg tudtam követni az EIZO szárnyalását, mivel 1992-től szinte csak ez a márka volt az asztalomon (majd minden típusból), és hűséges (miért ne?) "márkatulajdonos" lehettem - megérte!
Szerintem vedd fel a kapcsolatot a komel.hu-val, vagy az eizomonitor.hu és eizo.de-vel, mert már elkezdték a forgalmazását a HD2442W-nek, azt hiszem, hogy július 1-én jön belőle az első szállítmány EU-ba!!! -
old_artist
addikt
Üdv!
Nézd meg ezt, hátha elnyeri a tetszésedet! Mindene van, amire Neked szükséged lehet!!!
Amúgy a Samsungok is nagyon jók, a
Samsung 244T: 6ms g2g 24"WS Samsung S-PVA (LTM240M2) és a
Samsung 245T: 6ms g2g 24"WS Samsung S-PVA (LTM240CS07) között van nagyon sok különbség, nem csak panelileg, hanem a 245T az professzionálisabb monitor a széles színtere és a színmegjelenítése kiválóbb a 244T-vel szemben - lsd: 244T és a 245T leírásait. -
Tithian
őstag
Ha 200K körül keresel, akkor az Eizo S2431 W-t csak ajánlani tudom, gyors és szép S-PVA paneles. Nagyon meg vagyok vele elégedve, bár egy megfelelő IPS paneles monitor valamelyest jobban néz ki. No nem mintha ennek szégyenkeznie kellene...
Attól függően, hogy a kisebb grafikai munka mit takar, a lassabb, játékra kevésbé használható, de jobb képű S-IPS paneles NEC LCD2490WUXi jobb választás lehet, igaz, drágább is.
A HD2441 nekem a mai árain nem tűnik jó vételnek.#522: Mire gondolsz?
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Renault, Dacia topik
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest