- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszlo
csendes tag
Üdv!
Van egy Mikrotik RB960PGS típusú eszközöm, melynek egyik portján egy Meraki MR33-as AP van. Mivel az eszközhöz adott táp nem volt elégséges, hogy megtáplálja a Merakit PoE-n keresztül, így vásároltam hozzá egy erősebb tápot (perpill nem tudom már milyen, ha releváns a kérdésben, akkor majd megnézem). Minden szép és stabil a wireless hálózatot illetően, mégis a Mikrotik eszközömön a port ledje narancssárgán világít. Mivel sajnos a neten nem találok egyértelmű választ gondoltam megkérdezem itt. Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel, esetleg tipp, hogy az eszközben hol találok logot róla, hogy az interface-hez tartozó led miért narancs színű?
Az interface-hez tartozó PoE értékek normálisak, semmi rendellenes számot nem vettem észre. Illetve nincs működési gondom se, csak ez számomra olyan fura (vagy ez a default?
)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Playstation 5 Disc Edition 825GB dobozában, kitisztítva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest