Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
E.Kaufmann #4836 üzenetére
Csinálj nekik egy 1 napos outage-t a gerincen...ugy hogy ne menjen semmi (nem tudom mivel foglalkozik a cég). Ha egy napig nem tudnak dolgozni, és azt mondod nekik, hogy ez a sporolás eredménye átgondolják...
Én elözö munkahelyemen 3 évig rimánkodtam klimáért...nincs rá pénz....nyári szabi után megyek be, már az ajtóban vár a fönök tök idegesen hogy nem megy semmi...már messzröl gyanus volt hogy csend van a szerverszobában. bemegyek, 50 fok, szétrobbant a szünetmentes...szabályos detonáció volt. behivtam, ránézett, és közöltem hogy akkor mostmár nem csak klima kell hanem szünetmentes is. Szoljon ha van rá pénz...addig hazamentem....fél óra mulva volt rá pénz...
Nekem van ccs326. Nem használtam SFP-t de a SwOS nagy csalódás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest