- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka6
őstag
Hali!
A rengeteg jó leírással általában egyetértek, azzal hogy egy (kettő-három) jót nem igazán találok, értve úgy, hogy egymáshoz nem könnyen illeszthetők ( a PH-n azért vannak jó, célratörő cikkek, blogok, (a Tiédet még nem találtam meg) openwrt és hozzá kapcsolódók főleg és dbob, valamint magánban is lehet kérdezni).
Olyan tizen éve vettem mt lapot, akkoriban csak pénzes segítségetkaptam volna hozzá. Jöttek senao, majd ovislink-ubi cpe-k így hanyagoltam. A közelmúltban akadtam rá jó áron egy 2011-re, így újra próbálkozom, a gugli fordító már nagy segítség lett. Itt említeném, hogy saját célból próbálom használni, így nem igazán akarnék 100eFt körüli tanfolyamra befizetni, mivel időm az van. Számomra egy hoby, amit tudok megoldok, kérdezek (néha első felindulásból), ha átgondolom mit, akkor legtöbbször már felesleges. Lehetne egy altopik, csak amatőrök részére... Az mt helyett most dir-860-at használok a számomra jobb (an látható) statisztika miatt.
Köszönet a hozzáértők türelméért !
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest