Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert400
tag
Sziasztok.
bocsi a noob kérdésért de elakadtam.
virtuálisan telepitenék egy mikrotik router iost és egy debiant. A debian netinst így a mikrotik routertől kapná a netet.
Routernek hálózati beállitásoknál be van állitva egy bridge és belső csatoló, a debiannál pedig csak a belső csatoló.
microtik routernél a dhcp telepitve van illetve ezt a beállitást adtam meg neki.
ip address add address=10.11.11.254/24 interface=ether2így debian telepitésnél beállitottam hogy az ip legyen 11.101 átjáró 11.254 dns 8.8.8.8
letölteni tudok de pingelni már nem debianról. néztem egy ifconfigot de nem láttam ip címet így beléptem network/interfaces be és ott meg 192es ping volt beállitva. töröltem őket beállitottam a 10.11es ipt de láttam hogy ez a beállitás az ether0-ra vonatkozik.
Sajnos fogalmam sincs hogy innentől mit csináljak. esetleg valaki tudna segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- új iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest