- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
csusza` #3765 üzenetére
én olyat még nem láttam, hogy átmegy a modemen a túlfesz, az megmaradt, mögötte a router meg nem.
olyat viszont láttam, hogy vihar után kosárszám cserélni kell a mikrotikeket, mert az ethernet lábuk meghal. olyat is láttam, hogy a panel működik, a wifi ssid-jét látni, csak az ethernet hulla.
meg olyat is láttam, hogy vihar után a tápegységeket kell marékszám cserélni.a villámvédelem a mikrotikben nulla alatt van. a wireless boltban emlékeim szerint lehet túlfeszültségvédőt venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest