-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
Igen a drót nélküli boltot én is néztem, meg amúgy is 90k+ volt mindenhol ahol néztem.
Akkor még egy kérdés.
Mit tudnál ajánlani a mostani TP-Linkem leváltására ROUTERNEK ? (emellé a switch mellé vagy ELÉ)
Olyan kell ami lehetőleg vagy erőből tud 1Gbit et NAT vagy hardweres gyorsított.
Tűzfalhoz nem értek, de baj ha megbikózik azzal is.
LAN portok száma elég 2 .
Viszont wifi kell 2,4 és 5 Ghz is illetve esetleg még 2-3 AP (leváltani a többi wireless repeatert most)
Ami fontos lenne hogy ezt seamlett tudja.
Mostani telefonok nem tudnak átmenni egyik routerről a másikra hiába ugyanaz a SSID név.
Az én öreg Galaxy S4 emmel nem volt gond, te testvérem és az ő férje az Iphoneal és Vodafon android telóval néha szívnak hogy átmennek egy másik szobába és nem kapcsolódik át.A cucc használt, csak nem volt rackbe beépítve, és a héten megveszem ha nem akkor ide beteszem az elérhetőséget
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest