Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- 
			  Mobilarena Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

4D4M senior tag válasz  ekkold

üzenetére ekkold

üzenetéreKöszönöm, hogy megtiszteltél. Valószínűleg valamennyi feltételezésed megállja a helyét. Nem akarok egyelőre mélyebben mikrotikkel foglalkozni, csak van egy külterületi helyszín, ahol praktikus lett volna, ha be tudom állítani az SXT-t routerként is és utána nem akarok vele semmit bűvészkedni. A távoli biztonságos belépést leszamitva sikerült is minden, amit egyelőre celul tűztem ki. Tudom, hogy tele a tökötök a hülyekkel, akik azt se tudják mit kérdeznek, csak általában annyira vágjátok, hogy ezeket az alap dolgokat fel szavakból is meg tudjátok ugorni. Most pl annyi a történet, hogy L2TP / IPSec kapcsolattal belepni sikerült a Windows 10-zel és Androiddal is, de az SXT-t nem érem el az IP-jén. Valami alapvető apróság lehet, csak igen.. érteni kéne a lelkivilagat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő