- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Shkiz0 #22439 üzenetére
Nálam a hAP ax lite LTE6 megy egy éve. Nem a semmi közepén van, de ha ott lett volna, háromszor menni kellett volna. Rajt volt hálón, térerőt jelezte, de connection failed volt. Hát most van egy faék egyszerű sript, ami pingelget, azt ha nem ok, akkor disable lte1, öt másodperc múlva meg enable. Mikor megvettem, bele a sim, ok, szépen benne maradt. Erre múltkor kellett a sim, kivettem, elintéztem a dolgom, hát nem marad benne, ahogy belenyomtam. Na mondom, fasza mechanikus rugós sim tartó. Szerencsére könnyen szétszedhető, benne figyelt a fibocom modem. Úgy meg simán bekattant. Komolyan nem értem. Hát összeraktam, úgy, hogy előtte bepattintottam. Ugye a nano sim benne van abba a többméretű vele jött adapterbe. Még csak nem is farigcsált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mozilla Firefox
- Hobby elektronika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó ASUS ROG Strix B550-F alaplap (olvass!)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest