- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheif
tag
Sziasztok!
Van egy mikrotik rblhgr&r11e router kint a háztetőn, egyszer már volt ilyen, és nem tudom, hogy hogyan oldottam meg. A romaming le van tiltva, de átállt szlovák hálózatra így internet nincs és nem tudom visszaállítani. Tavaly valahogy terminálon keresztül sikerült visszacsinálnom, de most nem találom, hogy hogyan.
Van valakinek valami tippje?
Azt tudom, hogy tavaly az nem segített, hogy kiszedtem a sim kártyát és telefonban visszaállítottam, utána is ugyan úgy szlovákon volt a routerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- DUNE médialejátszók topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest