-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
csgy66
üzenetére
Én is jutottam már odáig, hogy konfig rezet, mert valami nem ment, pedig mennie kellett volna, de egyessével újra belőve már működött. Nem hiszem hogy teljesen Mikrotik hiba lett volna, hanem inkább valamibe már annyira belebonyolódtam, hogy nem láttam a fától az erdőt.
Azt esetleg megtehetnéd, hogy valami eszközön beállítod a légkondi IP címét (valamint azt a DNS és gw beállítást, amit elvileg DHCP-n kapna, miközben le van kapcsolva a légkondi hálózatról), és megnézed, azzal az eszközzel mit látsz kifelé (ping, böngésző, traceroute, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold