Hirdetés
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csgy66 #19600 üzenetére
Én is jutottam már odáig, hogy konfig rezet, mert valami nem ment, pedig mennie kellett volna, de egyessével újra belőve már működött. Nem hiszem hogy teljesen Mikrotik hiba lett volna, hanem inkább valamibe már annyira belebonyolódtam, hogy nem láttam a fától az erdőt.
Azt esetleg megtehetnéd, hogy valami eszközön beállítod a légkondi IP címét (valamint azt a DNS és gw beállítást, amit elvileg DHCP-n kapna, miközben le van kapcsolva a légkondi hálózatról), és megnézed, azzal az eszközzel mit látsz kifelé (ping, böngésző, traceroute, stb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest