- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Reggie0 #15218 üzenetére
Értem, köszi. Tényleg az a baj hogy ez egy totál új terület nekem és ennyire sikerült eddig kibogozni.
De most már látom, hogy a lvl4-től felfelé teljes értékű a dolog és otthoni környezetben tkp. korlátlan funkciók tekintetében.
Egyébként ha külön WiFi AP-t vennék (vagy egyelőre az Archer-t megtartanám AP módban), és így már valami alternatív Mikrotik cucc is megtenné amiben nem feltétlenül van WiFi, mi az amit javasolni lehet? Sajnos nem vagyok képben azzal hogyan viszonyul a többi termékük a hAP AC3-hoz. A Wireless home and office kategóriában pedig nyilván nem lesz wireless nélküli modell. A hEX széria talán?
Illetve, ezen csak tűnődtem, de lassan a 2.5Gbps Ethernet is kezd terjedni, hogy ilyen cuccuk úgy láttam nem nagyon van, csak SFP+ modulos megoldással láttam kivitelezhetőnek, de annak meg is kérik az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest