Hirdetés
- Google Pixel topik
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Reggie0
üzenetére
Értem, köszi. Tényleg az a baj hogy ez egy totál új terület nekem és ennyire sikerült eddig kibogozni.
De most már látom, hogy a lvl4-től felfelé teljes értékű a dolog és otthoni környezetben tkp. korlátlan funkciók tekintetében.Egyébként ha külön WiFi AP-t vennék (vagy egyelőre az Archer-t megtartanám AP módban), és így már valami alternatív Mikrotik cucc is megtenné amiben nem feltétlenül van WiFi, mi az amit javasolni lehet? Sajnos nem vagyok képben azzal hogyan viszonyul a többi termékük a hAP AC3-hoz. A Wireless home and office kategóriában pedig nyilván nem lesz wireless nélküli modell. A hEX széria talán?
Illetve, ezen csak tűnődtem, de lassan a 2.5Gbps Ethernet is kezd terjedni, hogy ilyen cuccuk úgy láttam nem nagyon van, csak SFP+ modulos megoldással láttam kivitelezhetőnek, de annak meg is kérik az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GALAYOU GALAYOU R1 kültéri WIFI 2K kamera napelemes akkumulátorral
- Több db Lenovo ThinkCentre Tiny VESA Mount II VESA rögzítő konzol Tiny PC-khez
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (FOGLALVA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De most már látom, hogy a lvl4-től felfelé teljes értékű a dolog és otthoni környezetben tkp. korlátlan funkciók tekintetében.
ekkold