- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Nekem is ac2 van, (előtte volt AC66 asus szóval össze tudom hasonlítani) Egyáltalán nem akarlak lebeszélni, mert megvan a mikrotik varázsa, nincs nagy különbség a két eszköz közt. De ha már van egy asus eszközöd én lehet próbálkoznék azon egy custom fw-vel, vagy amellé vennék mégegyet ap-nak, mintsem kezdjem előlről két másikkal. Az AC65P amugy egyszerűbb és erősebb, a hap sok szempontból viszont okosabb tud lenni, de csak ha ért hozzá az ember, a Capsman-el pedig a mikrotik-el egyszerű MESH-t csinálni.
Az AC65P az AC86U hardverét kapta meg egy az egyben, csak szoftveresen van lebutítva, de egy CFW-vel felodva sokkal erősebb tud lenni a wifije mint az ac2.
A köztük lévő 4e Ft/db árkülönbség sztem elhanyagolható, mert ilyen eszközöket hosszú távra veszünk! Ha még tudsz élni a 14 napos elállással az AC65P esetében, akkor esetleg az ASUS AX58U-n elgondolkodnék ~50k-ért a helyedben, az már gyorsabb AX-es eszköz, az OFDMA jobb lefedettséget ígér, a több eszközt is jobban bírja. Igaz drága, de abból 1db is elég a tapasztalatok szerint többszintes házakban is, de ha nem jönne be ott is lehet webes vásárlás esetén 14 napos elállási joggal élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Airsoft
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Synology NAS
- Gumi és felni topik
- Dying Light Beast
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest