Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Ha már Synology, én is ezt szoktam ajánlani másoknak (nekem van építve gépem és NAS-om is van, de nem ez a lényeg)
Megörököltem egy régi bde-s programot (borland database engine-t használ) aminek az adatbázis fájlait a NASra pakolják és éri el minden kliens, ezzel nincs is gond. Viszont Synology-n valami brutális lassú lesz az adatbázis elérése a programból. Én ipv6-ra gyanakszom (de mivel alapjában véve nem ez a szakterületem csak egy jó barátom ügyfeleink próbálok segíteni), viszont érdekelne, hogy más is tapasztalt is ilyen lassulást. A net tele van Synology hálózati lassúsággal ebből is jött az ipv6 kikapcsolásának ötlete..
Wireshark-ot javasoltam még, de ahhoz nyilván nem mindenki ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Könyvajánló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold