- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
Ha már Synology, én is ezt szoktam ajánlani másoknak (nekem van építve gépem és NAS-om is van, de nem ez a lényeg)
Megörököltem egy régi bde-s programot (borland database engine-t használ) aminek az adatbázis fájlait a NASra pakolják és éri el minden kliens, ezzel nincs is gond. Viszont Synology-n valami brutális lassú lesz az adatbázis elérése a programból. Én ipv6-ra gyanakszom (de mivel alapjában véve nem ez a szakterületem csak egy jó barátom ügyfeleink próbálok segíteni), viszont érdekelne, hogy más is tapasztalt is ilyen lassulást. A net tele van Synology hálózati lassúsággal ebből is jött az ipv6 kikapcsolásának ötlete..
Wireshark-ot javasoltam még, de ahhoz nyilván nem mindenki ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest