- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano #11990 üzenetére
Nekem sincs bajom a MikroTik-el, nekem is van. Sőt nekem MikroTik esetében külön szimpatikus hogy eszközönként van lehetőség wifi jelszó megadásra. Az is szimpi, hogy annak hirdeti magát, amire beállítom. Pöpec kis cuccok, de nekem a UBNT-vel sincs bajom. szépen fejlődnek, és véleményem szerint egyre jobbak. ( Sajnálom hogy neked negatív tapasztalatod van vele) Az árak, ugyan fontos tényező, és nagyon meg tud határozni sok mindent. De....
Na igen az adatvédelem, az eléggé képlékeny téma kör, nem csak hálózat üzemeltetés téren, de sok sok másban is, amit a felhasználók, és a rendszergazdák is, olykor olykor a kellő magasságból kezelnek. Ami nem biztos hogy jó irány, sőt... De a fene tudja már a mai világban, amikor folyton karón látunk varjút. Szóval részben osztom véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogyjunk le!
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest