- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlo16
aktív tag
Köszi átnéztem . Közbe reggel a létező összes Ca kombinációt és elérhető hálózatot (osztrákot de kb ugy kell érteni mintha a tmobil , telenor emg vodaphone hálozatokat is leteszteltem volna ) kipróbáltam b525,b535 meg egy iphon x-el . kb minden hálózat tudta a 100mbit+ , aztán 12 után a fó lte hálózat amire szól az előfizetés már csak 30-at 18 után már csak 20-at ... szoval a legnagyobb probléma itt szerintem az adótorony terhelés .. szerintem nem tudja nekem kiszolgállni azt amit kell ... amit leginkább nem értek h az adotornyon 3 cella b3 meg egy cella b1 van és az is csak 15 mhz ... másik hálózat távolabbi antennán árnyokolva -14 interferencia mellet tudja még telefonnal is a 50mbits feletti értéket .. Kérdés itt az antenna vagy egy sxt egyálltalán segít e ..
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest