Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
lordjancso
üzenetére
ott van a registration táblában... látszik melyik wifire.
Az megvan, hogy "elvileg" a kliens, ha választani kell, akkor a 2,4-t fogja választani, mert ott lát nagyobb jelet. Pár napja linkelt mikrotik videóban a tanács az volt, hogy a 2,4 wifi erejét 7 db-el kell csökkenteni, hogy egyforma jelet lásson a kliens..
Én ezt sosem szoktam
, mert én pl az 5 gigás wifit állítom csak be az eszközön ami támogatja és nem ugyanaz az ssid neve, nem tudom miért, de én így szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, mert én pl az 5 gigás wifit állítom csak be az eszközön ami támogatja és nem ugyanaz az ssid neve, nem tudom miért, de én így szeretem.
ekkold