- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Javítható, de gyengus lesz a HMD Pulse 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F8 Ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a felajánlást! Ha még megvan a tudás, meg az idő egy Logout bejegyzést biztos megérne a dolog.
Viszont nekem még nem annyira aktuális, sajnos egy "buta" router van mögötte, amit most inkább átpattintottam "bridge" módba. Jobban szeretem látni, hogy mi történik. Persze tervezem majd bővíteni a hálózatot MT eszközökkel.
Nem tudom viszont, hogy neked ez a fő internet elérésed-e, mint nekem, és van-e valami ötleted arra, hogy egy ilyen dinamikus sebességű internetelérést miképp tartasz kordában. Amit eddig láttam queuekat, mind fix max sebességre dolgoztak.
Viszont roppant zavaró, amikor egy lowlatency igényes szolgáltatást leöl egy sima YT videó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest