Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
-
nebancsa
senior tag
Surface pro úgy néz ki nem kapja meg a win11-et sajna
Core i5-7300U proci nem támogatott... -
nebancsa
senior tag
válasz
ObieWan
üzenetére
Szia!
Nekem van 1,5 éve egy pro-m i5-ös 8GB Ram 256 SSD
Külsős munkámhoz vettem, a lényeg az volt hogy érintő kijelző legyen, az ügyfél tudjon aláírni rajta.
Pozitívum minőségi az egész gép, nagyon nagy a készenléti ideje, semmi problémám nem volt vele.
Negatívum: Elég drágák hozzá a kiegészítők, toll, egér, billentyűzet, tok, táska. A bill,-be nincs magyar kiosztás.
Eleinte ritkán használtam, féltettem mindentől. Aztán egy meggondolatlan pillanatban odaadtam a lányomnak használhatja ő is. Na ez hiba volt
Most a két gyerekem napi szinten használják és időnként vita is van közöttük ez miatt. Ők youtube és film nézésre használják. Az üzemidő még mindig meg van 8 óra.
Raktam rá üvegfóliát is, viszont le kellett szednem, mert bizonytalan volt vele az érintés.
Szóval játékra, komoly munkára nincs használva, ez irányba nincs vele tapasztalatom. -
nebancsa
senior tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Sajnos mint minden, egy ssd -is el tud romlani
Esetleg az SD kártya is bekavarhat. Amikor Boot probléma van, nálam az az első hogy a pendriveokat eltávolítom a gépből. Surface val nem volt még boot problémám. -
nebancsa
senior tag
Sziasztok!
Megelégedett használója vagyok egy Microsoft Surface Pro-nak, vettem hozzá egy Surface Pro Type Cover Platinum billentyűzetet. A billentyűzetnek német kiosztása van, szeretném magyarosítani. Nézegettem billentyűzet matricákat, de nem szeretném elcsúnyítani. Előbb érdeklődnék itt a fórumon, valaki talált már valami esztétikus megoldást a magyarosításra?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- BMW topik
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Most a két gyerekem napi szinten használják és időnként vita is van közöttük ez miatt. Ők youtube és film nézésre használják. Az üzemidő még mindig meg van 8 óra.