Hirdetés
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Gear S3 - második kör
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
-
nebancsa
senior tag
Surface pro úgy néz ki nem kapja meg a win11-et sajna
Core i5-7300U proci nem támogatott... -
nebancsa
senior tag
válasz
ObieWan
üzenetére
Szia!
Nekem van 1,5 éve egy pro-m i5-ös 8GB Ram 256 SSD
Külsős munkámhoz vettem, a lényeg az volt hogy érintő kijelző legyen, az ügyfél tudjon aláírni rajta.
Pozitívum minőségi az egész gép, nagyon nagy a készenléti ideje, semmi problémám nem volt vele.
Negatívum: Elég drágák hozzá a kiegészítők, toll, egér, billentyűzet, tok, táska. A bill,-be nincs magyar kiosztás.
Eleinte ritkán használtam, féltettem mindentől. Aztán egy meggondolatlan pillanatban odaadtam a lányomnak használhatja ő is. Na ez hiba volt
Most a két gyerekem napi szinten használják és időnként vita is van közöttük ez miatt. Ők youtube és film nézésre használják. Az üzemidő még mindig meg van 8 óra.
Raktam rá üvegfóliát is, viszont le kellett szednem, mert bizonytalan volt vele az érintés.
Szóval játékra, komoly munkára nincs használva, ez irányba nincs vele tapasztalatom. -
nebancsa
senior tag
válasz
Ganz-[HUN]
üzenetére
Sajnos mint minden, egy ssd -is el tud romlani
Esetleg az SD kártya is bekavarhat. Amikor Boot probléma van, nálam az az első hogy a pendriveokat eltávolítom a gépből. Surface val nem volt még boot problémám. -
nebancsa
senior tag
Sziasztok!
Megelégedett használója vagyok egy Microsoft Surface Pro-nak, vettem hozzá egy Surface Pro Type Cover Platinum billentyűzetet. A billentyűzetnek német kiosztása van, szeretném magyarosítani. Nézegettem billentyűzet matricákat, de nem szeretném elcsúnyítani. Előbb érdeklődnék itt a fórumon, valaki talált már valami esztétikus megoldást a magyarosításra?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- ZIDOO médialejátszók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Egérpad topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Dell Precision munkaállomások
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most a két gyerekem napi szinten használják és időnként vita is van közöttük ez miatt. Ők youtube és film nézésre használják. Az üzemidő még mindig meg van 8 óra.