- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
válasz
nbukta77 #2863 üzenetére
Nekem párszor volt a kezemben csak Ipad pro, az biztos, mérete és tömege miatt az mobilabb. Ha egyébként sincs W10 eszközöd más és nincs szükséged az asztali programokkal való kompatibilitásra, ne szívasd magad külön ökoszisztémával.
Bár a Surface pro-t táblagépnek mondjuk, de csupán azért, mert nincs billentyűzete. Mind a tömege, mint a mérete miatt én nem tartom olyan rettentő ultramobil dolognak egy laptophoz mérten. Sőt, ha nincs szükség a Penre, egy totál öntökönrúgás. -
konyi79
addikt
-
konyi79
addikt
válasz
nbukta77 #2855 üzenetére
Skype videót szoktam használni, az problémamentes, Messengert sose próbáltam. Ha bármilyen W10 eszközön megy, ezen is fog.
Üzemidőnek én rossz példa vagyok, nekem LTE-s változat van. Órákat szoktam néha OneDrive-ra szinkronizálva Pennel jegyzetelni, ez eszi rendesen. Amennyire én látom, a Pen grafikus feldolgozása elég CPU igényes, kb 4-5 óra alatt lemerül 25% fényerőn.
A 6. generációs az új procival már takarékosabb lehet, meg azokban nincs LTE-s. -
konyi79
addikt
válasz
nbukta77 #2853 üzenetére
A Surface két legnagyobb erőssége a Pen és a sokoldalúság.
A Pennel jegyzetelni, dolgozni legalább olyan jó, mint az almáson, de üzemidőben azt messze nem tudja hozni (A 8. gen. procikkal lehet már jobban közelít) .
Cserébe bármilyen asztali alkalmazást elindíthatsz rajta.
Kezelhető tabletként is, de nem az erőssége, inkább szükségmegoldás. Nálam egy eszközként már a teljesítménye miatt sem tud kiváltani egy rendes gépet, de kiegészítő mobil eszközként egy fiókon szinkronizálva kiváló. Viszont az Ipad pronál mondják páran, hiába a teljesítmény, főleg az újnál, valójában nemigen lehet jól kihasználni, egyszerűen hiányoznak róla az asztali alkalmazások.
Bár hozzá tartozik kerek legyen a dolog harmadiknak ott egy 8'-os táblaép is ha helyszíni adatbevitel miatt kell valami, mert a Surface tömege is marha nagy egész nap lóbálni.Mire használnád? Egy Excelbe pötyögni számokat már egy androidos tábla is több, mint elég pl. Hosszú szöveget gépelni meg úgyis kell egy rendes billentyűzet, bármelyikhez. Egy 3D CAD-et pörgetni meg harmat gyenge bármelyik procival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- EAFC 25
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest