- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Visszavonom, tegnap este az SP2-t 50-60% között lealtattam, reggel is kb annyi volt, szóval valamit rendberaktak. Gondolom valamelyik frissítéssel sikerült végre megoldani a problémát.
A gondom már csak a Dell-lel van, azt már jó ideje egyszerűen nem tudom frissíteni - akár a tablet beállításaiból, akár a vezérlőpultból kattintok a windows update-re, képes órákig homokórázni, és belefagy az ablakba. Minden más működik közben a tableten, ez is futó processznek látszik, de nem történik semmi, akármeddig várok, és vagy egy töküres fehér ablakot mutat, vagy a vezérlőpult ablakát, de semmi nem kattintható. Még googleval sem találtam hasonló problémát, már én szgyellem magam, mert akárhol keresek rá, hogy nem megy a windows update, mindenhol azt mondják, hogy persze, mert engedélyezni kell, vagy belinkelnek egy youtube videót, ami szájbarágósan elmutogatja, hogy kattintsak rendszerbeállításokra, ott a vezérlőpultra, aztán windows update, és kétszer nyomjak yest.

Bocs, ez itt tök off, de hátha valakinek van ötlete.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs