- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Jó kis cég ez a cyberport.de. Én pont tegnap rendeltem tőlük egy 128GB-os, 3G-s, i5-ös Venue 11 Pro-t billentyűzettel, tollal. Szállítással együtt volt nettó 560€. Baromi segítőkészek, először a webes felületen próbáltam, de ott mindenképp felszámította a német Áfa-t, és mivel céges gép lesz, az nem jó. Írta a chaten nekik, egyből válaszoltak, majd egy idő múlva abban maradtunk, hogy munkaidőben kérjek ajánlatot. Másnap egy órán belül megkaptam a helyes előleg számlát, már meg is rendeltem. Ha minden igaz jövő hét elején itt is lesz
. A Surface 3 nekem is iszonyat tetszik, csak sajnos egyre körülményesebb behackelni a nem standard gépeket a céges rendszerünkbe, így erről egyenlőre lemondtam (meg a Dell-hez van asztali dokkolóm is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple iPhone 17E 256GB,Új,Dobozaval,24 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. A Surface 3 nekem is iszonyat tetszik, csak sajnos egyre körülményesebb behackelni a nem standard gépeket a céges rendszerünkbe, így erről egyenlőre lemondtam (meg a Dell-hez van asztali dokkolóm is).