Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Kis segítségre lenne szükségem. Tegnap a Store elkezdet hülyülni, minden letöltésnél 0x803f7000 hibát dobált. Másik gépen tudok letölteni a használt MS accounttal, másik accountal is megy a Surface-n. Póbáltam pár dolgot, a végén nyomtam egy visszaállítást. Na most ott tartunk hogy, Reseting this PC és 6% mutat kb 1 órája, a pontok meg mennek körbe, körbe
. Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy ez ilyen, legyek türelmes, vagy legyen B terv: a recovery image már a gépemen van. Mondjuk nekem tegnap az 586.164-et is szerintem botrányosan lassan rakta fel, Van egy atomos Dell Venue pro 11-em is, az kb negyed idő alatt megvan egy ilyen frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy ez ilyen, legyek türelmes, vagy legyen B terv: a recovery image már a gépemen van. Mondjuk nekem tegnap az 586.164-et is szerintem botrányosan lassan rakta fel, Van egy atomos Dell Venue pro 11-em is, az kb negyed idő alatt megvan egy ilyen frissítéssel.