Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
válasz
Beetlejuice
üzenetére
Köszönöm
, megnéztem ez is jónak tűnik, mivel heti max 1-2 alkalom, így ha tudja kicsit nehezebben is mint a most használt (Lenovo T400+total commander kombó), akkor nekem az már megéri, mert nem kéne a laptopot cipelnem. (ha napi szinten csak ezt csinálnám, nyilván nem gondolkodnék RT-s tabletben) -
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy windows rt-hez létezik olyan program amivel lehet FTP szerverre fájlokat felölteni (total commanderhez hasonló megoldás - jelenleg ugyanis így oldom meg).
Igazából az RT minden funkciót tud, ami nekem kell (office, net, filmek, pici játék, külső hdd) nem lenne olyan nagy probléma ha nem tudná az FTP-t (hetente 1-2 alkalommal kéne csak), de ha tudja akkor kb. kiváltaná a laptopomaz egy windows RT-s tablet (pl. Surface vagy Lumia 2520). Tényleg a 2520 vajon mikor jön hozzánk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- BONTATLAN Új Ipad 11 gen Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, megnéztem ez is jónak tűnik, mivel heti max 1-2 alkalom, így ha tudja kicsit nehezebben is mint a most használt (Lenovo T400+total commander kombó), akkor nekem az már megéri, mert nem kéne a laptopot cipelnem. (ha napi szinten csak ezt csinálnám, nyilván nem gondolkodnék RT-s tabletben)