- Fotók, videók mobillal
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- iPhone topik
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
válasz
Beetlejuice
üzenetére
Köszönöm
, megnéztem ez is jónak tűnik, mivel heti max 1-2 alkalom, így ha tudja kicsit nehezebben is mint a most használt (Lenovo T400+total commander kombó), akkor nekem az már megéri, mert nem kéne a laptopot cipelnem. (ha napi szinten csak ezt csinálnám, nyilván nem gondolkodnék RT-s tabletben) -
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy windows rt-hez létezik olyan program amivel lehet FTP szerverre fájlokat felölteni (total commanderhez hasonló megoldás - jelenleg ugyanis így oldom meg).
Igazából az RT minden funkciót tud, ami nekem kell (office, net, filmek, pici játék, külső hdd) nem lenne olyan nagy probléma ha nem tudná az FTP-t (hetente 1-2 alkalommal kéne csak), de ha tudja akkor kb. kiváltaná a laptopomaz egy windows RT-s tablet (pl. Surface vagy Lumia 2520). Tényleg a 2520 vajon mikor jön hozzánk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- Proxmox VE
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, megnéztem ez is jónak tűnik, mivel heti max 1-2 alkalom, így ha tudja kicsit nehezebben is mint a most használt (Lenovo T400+total commander kombó), akkor nekem az már megéri, mert nem kéne a laptopot cipelnem. (ha napi szinten csak ezt csinálnám, nyilván nem gondolkodnék RT-s tabletben)