- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #68477 üzenetére
GH2 + Flowmotion: "Reliable 100Mbps peak performance in AVCHD 24H, HBR, FSH, SH, and MJPEG HD. Exclusive 140Mbps turbo mode boosts peak bitrate to handle 80% Slow-Motion 24H mode."
Avchd-vel premiereben én nem szívok (de lehet csak nem veszek észre semmilyen problémát amatőr szemmel), vegas-al lehet nekem is gondjaim lennének vele. Gh3-at, ha senki nem tud semmi érvet felhozni a videója mellett, akkor hanyagoljuk, ha kell az 50fps twixtoros lassítások miatt vagy valami, arra ott a G6.
szerk: a gh3 sony szenzora valszeg nem nyújt annyi előnyt, mint amennyivel drágább a gh2-nél, meg koncerten amúgy is meglepődtem legutóbb, mert nem hogy az iso-t nem kellett az egekbe emelni, hanem sőt, fel kellett toljam az nd szűrőt -
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #68467 üzenetére
Hm értem
GH2 vs GH3 ügyben valami pro-kontra ha csak a videót nézzük? Ha jól értelmezem, akkor ezek a speckók:
- Panasonic GH2 (25/24fps, 100Mbps hack-el)
- Panasonic GH3 (50/25/24fps, 72Mbps)
Ezek szerint ha 50fps-t ritkán használom nem kapnék semmi extrát GH3-al, de lehet tévedek.Színek: én ezzel úgy vagyok, hogy fotóval ellentétben videónál szeretem, ha nem teljesen realisztikusak a színek... Ne értsd félre, nem brutális utómunkára gondoltam, csak valami olyasmire, mint amilyen effekteket pl. a filmconvert vagy magic bullet is tud. Engem valahogy a természetes színek nem zökkentenek ki annyira a valóságból, ilyenkor van egy olyan érzésem, mintha nem egy profi filmet vagy klippet néznék, hanem dokumentumfilmet vagy valamilyen amatőr felvételt akkor is, ha a minőséggel amúgy semmi gond nincs. Persze vannak kivételek, ahol szerintem is jól jönnek a natúr színek...
-
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #68327 üzenetére
A 45-öst használni tesztábra fotózáshoz elég meredek. Kicsit feltúrtam a netet, valamint visszanézegettem a képeimet ezzel az obival. Nekem az a gyanúm, hogy shutter-shockol szép magyar szóval.
1/1600-as záridőnél is találtam ilyen shutter-shock szerű jelenséget. Szerintem a tesztben is ezt látjuk.
Nem értem, minek váltották le a régi obit. Ezzel kb. ki is lett rúgva a pixelkukkolók lába. Max. azt lehet megvizsgálni, hogy most sikerült e a tesztkép vagy megint el lett aszva. -
theporcupine
tag
válasz
MrChris #68179 üzenetére
Ezért kérdeztem, hogy valaki már járt-e így, mert kiváncsi lennék a szervizes tapasztalatra. Külön venni nem hiszem.Te handyman vagy, ha jól emlékszem, de én max. biteket csavarozok. Most nézegetem, nincsenek hurkák már így sem, hogy csak fotokban ragasztottam. A feszegetéstől is félek, hogy könnyen szakad már az elöregedett gumi. Lehet, telefonon megkérdezem szervizt, hogy hogy megy ez.
-
jmakk
őstag
válasz
MrChris #68117 üzenetére
Példa:
GH3-nál elektronikus zár esetében 1/10s a kiolvasási idő. Azaz a kép legalsó és legfelső sora ennyi különbséggel készül el. Ez független attól, hogy milyen záridővel exponálsz.A mechanikus zár ennél sokkal rövidebb idő alatt szalad el a teljes képmező előtt, mert maga az első és második redőny gyorsabban mozog.
Lehet nem volt teljesen érthető, a redőnyök mozognak gyorsabban, én arra értettem. A magyarban nem teljesen egyértelmű ha csak azt írom le, hogy zársebesség.
-
jmakk
őstag
válasz
MrChris #68112 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal. Kezdetnek Roboter egy korai írása a zárakról. A mechanikus zárnál is van amúgy rolling-shutter-szerű jelenség csak elhanyagolható, pont a zárlefutás sebessége miatt. A többit guglizd ki magadnak.
"Szerintem fingunk nincs róla" - Ezt illett volna egyes szám első személybe tenned. -
-
ati3x
senior tag
válasz
MrChris #68052 üzenetére
Félreértesz. Nem arra gondoltam, hogy az egész fókuszàlàstva szenzor végzi, hanem pl a végsö korrekciót. Kb 1mm-en belül. Magyarul az obi kb "beràntja" nagyjàból fókuszba, és csak a végfàzisban finomitana a szenzor. Ràadàsul màr az obi "leadnà" az irànyinformàciókat a procinak. Ha abból indulok ki, hogy az em5-2 pixel pontosan tudja mozgatni a szenzort akkor nem lehet probléma. Pl szerintem a "huntingolàs" is nagysàgrendekkel gyorsabb és pontosabb lenne. Még azt is elképzelhetönek tartom, hogy a gyors mozgàsokat is le lehetne követni így, pl ha az obi kezdené a fókuszàlàst, csinàlna pl gyors szàmítàst a két életlen képböl, úgy mint a gx8 dfd-je. Majd a 3. Iteràcióban "nagyjàból" beràntja fókuszba, ezzel pàrhuzamosan az érzékelö is beugrana/csinàlna 2-3 iteràciót màr a közvetlen fókusz közelében. Van egy olyan érzésem, hogy ezzel a módszerrel lehetne hozni a fàzisérzékelö sebességét, teljes képmezön és a back meg a frontfókusz jelensége nélkül...
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #67875 üzenetére
Igazából az zavar a G5-ben, hogy - ahogy írtad - teljesen hektikus a képek tónusvilága. Ugyan azzal az objektívvel, ugyan azon a területen az egyik kép teljesen rendben van a másikkal meg görcsölni kell, hogy valahogy kinézzen. Ez köszön vissza a jpg kinézetén is. Egyszer szép, a következő egy kicsit más szögből kapja a napfényt és totális okádék. Javíthatatlan foskupac lesz. Törölni kell vagy ha a tartalom fontos úgy kell hagyni, esetleg ráhúzok valami vintage vsco-t.
Még ez sem lenne gond, de nem fotózok annyit, hogy kiismerjem.A másik gondom ezzel a monitorra fotózással, hogy ha egy akármilyen kompakt géppel készült szép jpg-t megnézek a kalibrált monitoron, kalibrálatlan tévén, telefonon, laptopon mindenhol jól néz ki. Ellenben, ha a G5 rawokból csinálok valami szépet az jól mutat a telefonon, kalibrált monitoron, de az lcd tv-n, laptop tn panelján béna. Valahogy az az érzésem a Fuji mérnökei nagyon jól tudják mit és hol kell kihagyni a képletből és nem hozzátesznek.
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #67870 üzenetére
C1-et nem próbáltam. Silky lassú (i5 3570). DXO 8-at használtam, ha jól emlékszem. Élesítés meg az intelligensebb lencsekorrekció tetszett.....mondjuk én nem tulajdonítok ekkora jelentőséget a színeknek. Minden megjelenítőn más és más. Mondjuk a G5 már nekem is sokk néha. Legutóbb matt indigókéket csinált a tengervízből. Persze videó volt. Javítani esélytelen.
Ismerősök megkérdezték, hogy tényleg ilyen színe volt a tengernek? Mit mondhattam volna...... -
hibavissza
veterán
-
konyi79
addikt
válasz
MrChris #67776 üzenetére
Gom player
Hibátlanul eszi az AVCHD-t, minden formájában. -
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #67593 üzenetére
Nincs még, azóta ritmusfesztivált kellett szervezni, fotózni, a fotókat feldolgozni... a szabadban felvett hanganyagra várunk, amit a banda frontembere fog feldolgozni, de csak valamikor november-decemberre lesz kész elvileg, mert neki sincs most ideje rá és akkor állunk neki a videó összevágásának, ami 200gb, + ehhez jövő héten veszünk fel még pár 10 gigát
De ahogy elnéztem a nyers anyagot, rengeteget hibáztunk, most már másképp csinálnám az egészet
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #67586 üzenetére
A fiam óvodai ballagásához megbíztunk egy videós céget. Valakinek az ismerősei voltak. Két darab 5D-vel jöttek meg L-es objektívekkel. Azt gondoltam ennek a fele sem tréfa...miután megnéztem az anyagot meg azt kérdeztem, hogy ez valami vicc?
AF-el tolták végig az anyagot. Svenkeléskor kockásodott. Szóval jók ezek a Canon gépek, de amatőr kezébe nem való. Akkor már inkább egy jobb videokamera.
(#67588) jjeahh én is arra várok itt, hogy madgie végre leírja a szent grált. Fuji karakter, patent videó, határozott fókusz, és ne kerüljön többe mint egy használt GH2 és G6 együtt.
-
Gépötty
senior tag
válasz
MrChris #67459 üzenetére
Élőben nem mutat rosszul. Ilyenre van eloxálva, a retro szódásszifonok jutnak róla eszembe
Nekem tetszik, hogy tök komolytalan tőle az amúgy is kompaktnak látszó gép,így még állvánnyal sem néznek riporternek. Ja, de(#67460) Parci
Ez nekem is eszembe jutott, és bár most nem tűnik zavarónak, majd pár óra használat után megmondom mi az ítélet. Mindenesetre készültem: már kinéztem, hogy lehet távirányítani a gépem, itthon van pár szétszedett kompaktom, aminek van expogombja, illetve kínában van annyi távirányító, hogy még el is adnak belőle. Ha ezeket beintegrálom a markolatba, mindjárt megoldódott a probléma, és még játszottam is
De mondom, nekem egyelőre nem tűnik kényelmetlennek, a napokban megpróbálok hosszabb időt együtt tölteni vele, hogy kitapasztaljam. -
Gépötty
senior tag
válasz
MrChris #67457 üzenetére
A piros karikákban különbözik a PL6 a PL5-től
Nem volt szempont a méret a kiválasztásnál, illetve azért mentem el körbetapogatni, hogy akarom-e egyáltalán vállalni ezt a kis gyöszt. Ezennel kipipáltam ezt a kompromisszumot, egyben gyártottam új, megoldásra váró feladatot: kinőtte a táskát.
(#67456) jjeahh
Előbb vennék fényerős fixeket, hátteret maszatolni -
PNP
őstag
válasz
MrChris #67445 üzenetére
És 1.28... (a Pana 4K alatt tovább croppol, de ez minden objektívet érint)
Ha holnap esz időm, lövök tesztképeket. A sarkokon az életlenedés leginkább olyan objektívnél jön elő, ami eleve gyenge a szélek felé (pl. 35/2 IS), de úgy láttam, hogy az összes objektíven segít, nem is keveset.
Amit szívesen kipróbálnék, az a Sigma 35/1.4 Art, Metabones XL adapterrel. Az az obi nyitva is éles, amit leméretez az adapter. Fényerőben annyit ad, mint egy Voigtlander (f/1 alatt), ami viszont szerintem használhatatlan nyitva, és még értelmezhető AF-t is kapsz mellé.Viszonylag ritkán emlegetett pozitívum, hogy objektív cserélgetésnél a szenzor tiszta marad.
Drága cucc (Canonra 650$), nyilván nincs rá mindenkinek szüksége, nekem nagyon megérte, mert nem kellett két rendszert kiépítenem. Optikailag nagyon jó (természetesen tartottam tőle, hiszen mégiscsak plusz elem, ehhez képest élesebb képeket kapok, mint full frame-en - legalábbis érzetre, emlékezetből. Szóval ez csak benyomás, nem kell komolyan venni, de majd összehasonlítom egzaktabb módon is.), mechanikailag hibátlan, ami fontos volt, a szorzó csökkentésen túl, hogy blendejelet átvigye, és a stabilizátor működjön, ez is tökéletes. AF kellemes bónusz, természetesen ebben (és méretben) a natív M4/3 optikák lényegesen jobbak.
És természetesen ha tehetném, Sony A7akármivel videóznék, de rögtön utána a sorban ez jön. Canikon meg nincs sehol.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #67438 üzenetére
Majd ha sorra kerül lesz egyszer egy a7-esem is manuálozni, valszeg arra még jobban leesik az ára. A régi manuáljaim amúgy ff-en is csak középen élesek, széleken kevésbé mint mft-n, ráadásul nagyon vinyettálnak, de ez engem nem érdekel és gondolom normális jelenség, mft-n képszélek azért szebbek, mert croppol.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #67386 üzenetére
Köszi, ez jó hír!
Egész napot pár percbe foglaló time lapse-t akarok egy fesztiválról, eredetileg az A7s-el csináltuk volna, de az elvileg csak laptoppal összedugva tud ilyent és 1000 kép a limit meg e-shutter sincs... már csak az akksiidővel kell kitaláljak valamit, mert kb. 300 kép után le fog merülni, így megszakad a felvétel egy akksicsere erejéig.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #67234 üzenetére
Obicsere szerintem annyira nem gond, mert én inkább nagylátóval használnám több okból is (ahogy elnézem más sem telézik velük
), abból meg csak egy van
. Fókuszálás sem gond nekem, lehet sokan lenéznek ezért majd, de a g6-ot a Came-Mini gimbal-al folyamatos af-el használtuk, és nagyon jó lett az eredmény szerintem. Videó alatt picivel lassabban fókuszált, de cserébe szépen lassan, folyamatosan állt rá a témára, egyetlen egyszer sem huntolt-keresgélt
Persze vannak korlátai a dolognak, de a manuális fókusznak is, és utóbbit egy ilyen mini nebulán macera is lenne megoldani. Esetleg le lehet rekeszelni az obit, belőni a fókuszt manuálisan egy adott pontra, oszt mehet a móka. Nagylátóval minden bele fog esni az élességi síkba... De valamennyire sokszor úgy is az automatikára kell bízni a dolgokat, mert ha nagyon mozogsz meg váltogatod a témákat full manuális videóval néha ki fognak égni-be fognak bukni a dolgok, ha a gimbalon van a kamera, nem tudsz rekeszelni, korrigálni a záridőn, vagy a varind-n...
-
-
-
válasz
MrChris #67145 üzenetére
mert a patkány google erősen érdekelt abban, hogy herélje a klasszikus reklámpiacot, ott ugyanis ő nem annyira erős, viszont ott az adwords, azt érdekes módon nem szűri a tetű chrome. a google egy gonosz, rohadt nagy trójai faló és a média oldalról vígan szalad mindenki a bárd alá.
(azért is éri ez meg a google-nek, mert egy-egy nagy médiával nehezen tud alkudozni, de ha azokat kvázi tönkreteszi, marad a sok-sok blog, ott meg mi sem természetesebb, mint kirakni az adwords blokkot és örülni a havi 30e ft-nak. persze ez nem más, mint verseny, csak éppen azt egy szereplő a saját érdekei szerint torzítja brutálisan. a facebookba bele sem kezdek. ezek végtelenül profi, hatalmas szereplők, a büdzséjük szó szerint végtelen, több ezer, tízezer programozójuk van. kíváncsi vagyok, hogyan lehet majd életben maradni mellettük, egyelőre minimum nem triviálisnak tűnik)
-
Oliverda
titán
válasz
MrChris #67138 üzenetére
Igazad van, bele is írtam, hogy szerintem, illetve is. A megállapítás nem kifejezettem a fórumra vonatkozik, illetve sajnos továbbra sem tartom túlzónak.
Tudtommal nincs nálunk szabályba foglalva, hogy ne lehetne bármiről is kulturált formában véleményt nyilvánítani.
Viszont az OFF-ot most már tényleg függesszük fel.
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #67057 üzenetére
Nem tudom. A nyelvi variációkat úgy lehet olcsósítani, hogy nem használok negatív szöveget sehol, így csak a fekete lemezt kell cserélni. Ebben az esetben úgy tud még spórolni, hogy lehagyja a formalakkot a magyar kiadás képeiről, de ez már szarrágás. Azt a pár ezer ívet átengedni a végén már nem nagy költség.
Bár ha a magyar kiadó külön kasszán van akkor mindent el tudok képzelni. Simán megtörténhet, hogy gyengébb minőségű papírra kérte az egész magyar nyelvi mutációt. -
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #66890 üzenetére
Most néztem. Két azonos típusú monitor, egyformán kalibrálva (ua. a szoftver/hw). A különbség annyi, hogy az egyikben dx10, míg a másikban dx11-es kártya van, de mindkettő Radeon. Ugyan abban a böngészőben megnyitva nem teljesen egyforma ugyan az a fénykép.....én ráfogom a dx10/11-re.
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #66890 üzenetére
Az ISO 12647-es szabványcsaládból érdemes tájékozódni....nagyjából semmit nem tudsz tenni. Célszerű a legszűkebb keresztmetszetre validálni. Tn panelen és fészbúk tömörítésben mutasson jól.
Mivel én nem mutogatom csak otthon vagy kinyomtatva a képeimet, engem ez a probléma nem érint, így igazából csak a hallottakra támaszkodom. -
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #66646 üzenetére
"Nőtt az élesség, natív fhd kamerák közül csak az a7s veszi fel a kesztyűt, többi vérzik."
Ez tényleg így van?Mert az a7s-nek nagyon nem rossz a videója, a low light teljesítmény is besza-behu, de én mintha úgy néztem, hogy a gh2 videója élesebb
Sőt, gyakorlatilag fényképelők között a pana gh sorozat meg g6 videójánál élesebbet nem láttam, már-már olyan anyagot köpködnek, mintha állókép lenne... Először akkor lepődtem meg nagyon, amikor a gh2 anyaga mellett megláttam egy 5d mk III videóját, amit nálunk sokan istenítenek filmezésre, hát...
Dögöljek meg, de összehasonlíthatatlanul élesebb a pana képe, meg merem kockáztatni, ha a pana hd képét felkonvertálnám fullhd-re is élesebb lenne, mint a kánon fullhd videója
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #66594 üzenetére
Elég korrekt teszt. Mondjuk, ha az a mondatot nézzük, hogy "The colors won't be to everyone's taste" és hozzátesszük, hogy angol oldal, akkor revideálnom kell magam és a JPG szín biztosan nem eye candy.
Az is bosszantó, hogy a mechanikus zár továbbra is berázza a gépet-képet 1/100 és alatta...szóval ez nem user error nálam a G5-ön.Szóval átnézve a tesztet nem futott össze a számban a nyál. 12-35-tel csomagban, kifutási akcióban még érdekes lehet.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #66610 üzenetére
Lehet csak én vagyok picit kényes, itthon harman kardon gla-55-ön hallgatgatok tömörítetlen flac-et vagy minimum 320kb/s mp3-at, ahhoz viszonyítva sz*r minőség, olyan mintha agyon lenne tömörítve, és én annyira nem értek hozzá, de valszeg így is van
De mindegy végülis, csak a szinkronizálás menjen majd akadály mentesen
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #66606 üzenetére
& theporcupine: No, úgy tűnik user error volt, csak nehezen jár a jack, izomból be kellett nyomni
Rákérdeztem mi ez a wireless cucc, ezzel helyettesítjük a kamera beépített mikrofonját, mert az annyira sz*r minőségben vesz fel, hogy nagyon nehéz lenne az alapján szinkronizálni a videóval a külön felvett, kevert hangot. Ez a wireless izé valami olyasmit csinál, hogy a keverőből veszi a hangot vezeték nélkül a videó alá, ez sem tökéletes megoldás, kicsit úgy szól, mintha valami agyontömörített mp3-at hallgatnék, de a beépített miki hangjánál azért sokkal jobb... Kicsit mondjuk fura, hogy a panákon minimumra kell venni a hang hangerejét, és a wireless cuccról hangosítani, mert ha a panán felhúzom, zúg
De ennyi baj legyen, köszi a segítséget!
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris #66584 üzenetére
Nekem egyik sem volt, de a DP-n dícsérik a magas ISO JPG színvisszaadását, képminőségét.....ilyet még nem olvastam Panára.
A videó mintákat nézegetve néha megugrik a tömörítés és olyankor nagyon látszik az adatfolyam nyirbálás. Érdekes, hogy csak néha kezd romlani a képminőség. Lehet, hogy csak Lyútyúb hiba.
Azért gondolom nem dísznek van a 200 Mbps a GH4-en. Valaki igazán írhatna rá hacket, de gondolom ez nem fog előfordulni, mert akkor rájuk rohadna a sok GH4 A 4k dci nem egy általános igény. -
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #66521 üzenetére
Fotózni nem hiszem, hogy lesz idő vele, 4 napot töltünk együtt 15-e után, de nagyrészt videózni fogok... Amúgy nagyon műanyagos érzetre szerintem, a g3 masszívabbnak tűnik, a gombok-tárcsák első blikkre logikátlanok, jó páron felirat sincs, még az expó gomb is kényelmetlen helyen van, legalábbis számomra. A kereső nem rossz, szép nagy, bár a panában az élesség manuálozáskor jobban látszik... kijelző nem érintős, ha kihajtod látszik, hogy ott fityeg mögötte a szalagkábel
. Amúgy semmi bajom nem lenne vele ha olcsóbb lenne, de ennyi pénzért elvárnám, hogy minden szempontból jobb legyen, mint a filléres panáim. Valszeg a szenzor a gép legnagyobb ütőkártyája... no de majd meló közben lehet, hogy jobban összebarátkozunk
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MrChris #66283 üzenetére
Ja, nem megváltás, de legtöbbször egy hajszálnyival jobban néznek ki tőle a képek, valahogy élőbbé teszi őket. Igaz az árnyékokat lecsapja, ezért importáláskor automatik ráhúzok a képekre egy shadows +15 presetet
Sok raw feldolgozót próbáltam már, és a színekből néha többet ki lehet hozni más progikkal, néha meg simán csak más lesz az eredmény... két dolog miatt maradtam a lightroomnál: a felülete könnyen átlátható, minimalista, bolondbiztos, és mert pixelkukkolva semmi nem hozza azt a szintet, mint a lr-ben kipofozott képek... ugyértem minden proginál volt valami gond a full méretben visszanézett fotókkal, vagy nem voltak elég élesek, vagy az átmenetek voltak csúnyák, vagy a zajszűrés viselkedett furcsán. Most a capture one-t tesztelgetem, kíváncsi vagyok mit lehet kihozni vele a képekből, bár picit zavar, hogy külön füleken vannak egyes csúszkák -
rbalint88
addikt
válasz
MrChris #66249 üzenetére
hát nem t'om, én egyiktől se voltam elájulva. 14-esem volt, a másik kettőt próbáltam. nekem kitobinak drágák, az árukhoz képest sötétek, szóval olyan senki földje kicsit. onnantól kezdve, hogy táskát kell vinni, a méretkérdést mondhatni megette a fene - nyilván nem mindegy, hogy mennyire-, de a fő probléma amúgy is a súllyal van, azzal pedig nincs gond a "nagy" m4/3 obiknál sem. egy 14-42 II vagy 45-150 sem nehéz a sima zoomok közül, viszont harmad-kétharmad áron van a nanozoomokhoz képest.
azért azon gondolom nem veszünk össze, hogy egy nagy gépet jobb fogni, mint egy gm-mel bohóckodni, amiről már a 20-as palacsinta is lelóg, egy "rendes" obival meg már kifejezetten komikusan néz ki, viszont egy gx1-oly pl5-6-7, amit már meg is lehet valahogy fogni, alig nehezebb nála.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- Dji Osmo Pocket 3 kamera 2026.06.19. jótállással
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Fotó állvány eladó
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged