Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Nippon
üzenetére
Budakeszi Angyal patikában ~2008-ban
vettem 96%-os alkoholt 100gr-ot. Recept nélkül. Azzal takarítottam a GH2 szenzorát, vagyis azt az üveglapot, mert állítólag az van előtte. Ami fő szmötyi volt rajta olyan volt mint ha lakkpermet lenne végül már kapartam, vakartam amennyire a fülpálcával lehetett és lejött. Nem lett semmi baja, viszont a szenzorstabis már talán más eset, de ott se hiszem hogy nagyon számítana hogy 96 vagy 70%-os mert desztillált vízzel lehet higítva. Fertőtlenítésre meg a 70%-os jobb, majd ha lesz babátok nem vész kárba
a nagyobb vagy kisebb kevésbé fertőtlenít.
Hívogasd fel sorba a gyógyszertárakat. De ha 1L kell van ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vettem 96%-os alkoholt 100gr-ot. Recept nélkül. Azzal takarítottam a GH2 szenzorát, vagyis azt az üveglapot, mert állítólag az van előtte. Ami fő szmötyi volt rajta olyan volt mint ha lakkpermet lenne végül már kapartam, vakartam amennyire a fülpálcával lehetett és lejött. Nem lett semmi baja, viszont a szenzorstabis már talán más eset, de ott se hiszem hogy nagyon számítana hogy 96 vagy 70%-os mert desztillált vízzel lehet higítva. Fertőtlenítésre meg a 70%-os jobb, majd ha lesz babátok nem vész kárba