- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Fujis2950 #66578 üzenetére
Nagyon jó gép, mindennel egyetértek, amit előttem írtak, viszont ártani nem árt kipróbálni mielőtt megveszed ha lehetséges, mert ugyanolyan műanyag feeling, mint az xxxd canonok, engem ez pl. nagyon zavar, ezért sokkal többet használom a gh2-őt. Ettől függetlenül fogásra, ergonómiára b*romi jó
-
MrChris
nagyúr
válasz
Fujis2950 #66578 üzenetére
Nekem meg még jjeahh-nak van g6-osa, Studi kb a lényeget leírta, még annyit tennék hozzá, hogy igazi műanyag gépváz, de szerintem jó fogása van. Van egy kis tolókapcsolója, nagyon megszerettem a használatát, kár hogy ezt nem folytatják. Rawozni ajánlott, magas ison már kezd gyengülni, az új 16-megás jobban bírja.
-
Studi
veterán
válasz
Fujis2950 #66576 üzenetére
G6-om volt, az egy elég jó svájcibicska jellegű gép: mindenből egy jó átlagot hoz, de semmiben nem élharcos. Van benne egy korrekt 16-os szenzor, stabil, jó fogása van, rengeteg gomb, rengeteg funkció, kihajtható-forgatható kijelző, fullHD, focus peaking, meg minden jóság benne van.
GF6-ost inkább ne, az Oly E-PL5, E-PL6 vázai jobbak szenzorban, funkcionalitásban is, hasonló áron.
-
törölt tag
válasz
Fujis2950 #58622 üzenetére
Fekete E-M10-em van, de nyami. Totál megszerettem. Eladás előtt megfogtam még utoljára kézbe a D800-at, te jóóó éééég
Mi ez az irdatlan bumfordi féltégla ?
Na jó nem szidom, egy remekmű az is a maga nemében, de hogy ekkora kellemeset csalódjak a "tücsökpöcsökben", nem gondoltam volna. És ez a 10/10-es fókusz még mindig bünti (főleg az én statikus témáimhoz).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Path of Exile (ARPG)
- Hardverkemping június végén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest