Hirdetés
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Fujis2950
üzenetére
Nagyon jó gép, mindennel egyetértek, amit előttem írtak, viszont ártani nem árt kipróbálni mielőtt megveszed ha lehetséges, mert ugyanolyan műanyag feeling, mint az xxxd canonok, engem ez pl. nagyon zavar, ezért sokkal többet használom a gh2-őt. Ettől függetlenül fogásra, ergonómiára b*romi jó

-
MrChris
nagyúr
válasz
Fujis2950
üzenetére
Nekem meg még jjeahh-nak van g6-osa, Studi kb a lényeget leírta, még annyit tennék hozzá, hogy igazi műanyag gépváz, de szerintem jó fogása van. Van egy kis tolókapcsolója, nagyon megszerettem a használatát, kár hogy ezt nem folytatják. Rawozni ajánlott, magas ison már kezd gyengülni, az új 16-megás jobban bírja.
-
Studi
veterán
válasz
Fujis2950
üzenetére
G6-om volt, az egy elég jó svájcibicska jellegű gép: mindenből egy jó átlagot hoz, de semmiben nem élharcos. Van benne egy korrekt 16-os szenzor, stabil, jó fogása van, rengeteg gomb, rengeteg funkció, kihajtható-forgatható kijelző, fullHD, focus peaking, meg minden jóság benne van.
GF6-ost inkább ne, az Oly E-PL5, E-PL6 vázai jobbak szenzorban, funkcionalitásban is, hasonló áron.
-
törölt tag
válasz
Fujis2950
üzenetére
Fekete E-M10-em van, de nyami. Totál megszerettem. Eladás előtt megfogtam még utoljára kézbe a D800-at, te jóóó éééég
Mi ez az irdatlan bumfordi féltégla ?
Na jó nem szidom, egy remekmű az is a maga nemében, de hogy ekkora kellemeset csalódjak a "tücsökpöcsökben", nem gondoltam volna. És ez a 10/10-es fókusz még mindig bünti (főleg az én statikus témáimhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)