Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Fujis2950
üzenetére
Nagyon jó gép, mindennel egyetértek, amit előttem írtak, viszont ártani nem árt kipróbálni mielőtt megveszed ha lehetséges, mert ugyanolyan műanyag feeling, mint az xxxd canonok, engem ez pl. nagyon zavar, ezért sokkal többet használom a gh2-őt. Ettől függetlenül fogásra, ergonómiára b*romi jó

-
MrChris
nagyúr
válasz
Fujis2950
üzenetére
Nekem meg még jjeahh-nak van g6-osa, Studi kb a lényeget leírta, még annyit tennék hozzá, hogy igazi műanyag gépváz, de szerintem jó fogása van. Van egy kis tolókapcsolója, nagyon megszerettem a használatát, kár hogy ezt nem folytatják. Rawozni ajánlott, magas ison már kezd gyengülni, az új 16-megás jobban bírja.
-
Studi
veterán
válasz
Fujis2950
üzenetére
G6-om volt, az egy elég jó svájcibicska jellegű gép: mindenből egy jó átlagot hoz, de semmiben nem élharcos. Van benne egy korrekt 16-os szenzor, stabil, jó fogása van, rengeteg gomb, rengeteg funkció, kihajtható-forgatható kijelző, fullHD, focus peaking, meg minden jóság benne van.
GF6-ost inkább ne, az Oly E-PL5, E-PL6 vázai jobbak szenzorban, funkcionalitásban is, hasonló áron.
-
törölt tag
válasz
Fujis2950
üzenetére
Fekete E-M10-em van, de nyami. Totál megszerettem. Eladás előtt megfogtam még utoljára kézbe a D800-at, te jóóó éééég
Mi ez az irdatlan bumfordi féltégla ?
Na jó nem szidom, egy remekmű az is a maga nemében, de hogy ekkora kellemeset csalódjak a "tücsökpöcsökben", nem gondoltam volna. És ez a 10/10-es fókusz még mindig bünti (főleg az én statikus témáimhoz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)