Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én idén nagyon igyekeztem elszakadni a m43 rendszertől, de igazából nem került rá sor. Úgy látom jelenleg hogy annyival jobbat, amennyivel jobbat szeretnék, csak annyival többért kapnék, amennyit nekem nem érne meg.
Feltettem magamnak a kérdést, látva a karácsonyi családi képeket, hogy mit is akarok a fényképezőgéptől, amikor a karácsonyfa izzóinak a fényénél tök értékelhető családi képek születtek (iso 6400, 20/1.7), illetve a szoba világításának a felkapcsolása után vegyes megvilágításban szintén, mindez jpg-ben.Nem mondom azt, hogy nem kap el a kütyüzés utáni vágy és nem veszek meg egy új gépet ha szembejön egy jó ajánlat, de nem hajtom mint az elmúlt pár hónapban. Alapvetően ezen se gondolkoznék, ha a GX80+20/1.7 párosnak a jelenleginél jobb autofókusza lenne, plusz ha erősebb lenne a jpg lehetőség (filmszimulációk pl.).
De a GX80-as szett akkor is marad, ha veszek mást, mostanra minden hátrányát és előnyét összerakva nagyon megszerettem.Boldog új évet mindannyiatoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Windows Insider Program
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 + álcázó + UV szűrő ( Canon )
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest