Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Throme
üzenetére
Tapasztalatuk van, elvileg a liszenszeknek is a birtokában vannak (ezzel megkapták a támogatást), de csak nem jönnek a natív m43-as lencsék. Ez amiatt van, mert az erőforrásaikat a jobban jövedelmező, nagyobb volumenekkel kecsegtető, adaptálással több rendszerhez is igazítható darabokba fektetik, amiért még csak nem is lehet őket kárhoztatni, mégha nekünk ez annyira nem is jó. A sima 43 időkben is inkább csak adaptáltak már létező lencséket, de önállóan nem nagyon fejlesztettek, túl kicsi szegmens ez, és a kis képkör miatt a natív lencséket még csak az APSC vonalon sem tudják ujrahasznosítani. A fentiek miatt egyelőre én nem számítanék ezektől a gyártóktól natív lencsékre. Max. pár APSC tervezést kapunk gyökér gyújtótávval m43 véggel.
Mondjuk mellékágként ide kívánkozik az új "Oly" 100-400, ami egy Sigma FF üveg átgyúrása dupla áron.. Csak, hogy jól illusztrálja a fentieket.Pár hete nyilatkozta valamelyik Jip-es csóka, hogy a pro vonalban látják a fényt, és a jövőben arra fognak koncentrálni. Mondjuk nem tudom, hogy milyen adást néznek, ha valóban így gondolják, mert ugyan alkalmas a rendszer a hivatásos melóra is simán, de azért szerintem nincs akkora presztízse, hogy csak erre fel lehetne építeni. Persze lehet, hogy abban gondolkodnak, hogy nem fő, hanem a profik szaladgálós/tartalék másodgépének még jó lehet, de nem tudom, hogy erre mennyire lehet egy teljes portfóliót felépíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest