Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
DarknessHope
üzenetére
Utazáshoz, túrázáshoz tökéletes a m43, nekem nagyon bevált. Itt nagyon előnyös hogy rendszerszinten relatíve milyen kicsi és könnyű, remek objektívekből is. Én ilyenkor az Oly 9-18 és a 12-40/2.8 párost viszem amik nagyon jól kiegészítik egymást mégis van annyi átfedés hogy ezzel megoldott a backup is (nyilván másodgépnek nem fogsz teljes rendszert kiépíteni és valószínűleg egy objektíved lesz, van még sok alternatíva hogy az igényeid szerint tudjál választani) Vázból nekem első generációs E-M1 van (backupnak pedig E-M10), tökéletesen bevált, viszont én nem videózok. Videó tekintetében így csak megismételni tudom amit korábban a többiek már írtak és amiket a reviewkban olvastam, E-M1ből a 2. és 3. generáció már komolyat lépett előre, ha pedig a videó az elsődleges szempont akkor Panasonic vázat érdemesebb nézned.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest