Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Beltérben jön ki inkább a 12 mm előnye, amikor nem tudsz már hátrébb menni. Amúgy bőven el lehet lenni a 14-gyel is.
Én jelenleg úgy vagyok a kis 12-32-vel (meg a GX80-nal is), hogy nincs szívem megválni tőlük annyi pénzért, amit most már adnak értük használtan. Ha csak párhavonta is veszem elő valami többkamerás meló miatt, vagy ha tényleg csak minimális méretű és tömegű felszerelést akarok magammal vinni, akkor nagyon jól jön.
Múlt héten pl. kölcsönadtam egy kedves munkatársamnak pont ezt a GX80+12-32 szettet, egy cuki kis tokban. Mert nem akarta nyaralásra elvinni a bumszli 80D-t, vagy a játszós 70D-t, és inkább mobillal nyomta volna végig az egy hetet. Én meg rábeszéltem, hogy vigye csak el. Azért nem mindegy, hogy egy szaros mobillal lődözöl, vagy egy szuper MFT vázzal, amiben még van egy kis optikai zoom-od is, 4K videód, fel/le hajtható LCD-d, stabilizátorod, meg ilyenek.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest