Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
INTELligent
üzenetére
A fenébe. Rendesen ledöbbentett. Nagyon sajnálom.

Nem értek hozzá, nem tudok megalapozottan állást foglalni, hogy ez most mit fog jelenteni közép- illetve hosszútávon. A Panasonicon már egy ideje azt éreztem, hogy sokkal kevesebb energiát fordít a m43-ra, mióta kijött a FF rendszerük. Ezért is írtam ma reggel, hogy következőre olympust veszek. Ezt most felülvizsgálom, de jelenleg hajlok arra, hogy inkább nem. Per pillanat egy nem drága, de minden igényt (számomra) kielégítő m43 szettem van (GX80, 12-32, 20/1.7, 45-150), rövid távon makró irányban szerettem volna továbblépni, épp akciós az olympus 60 2.8. Idén szerettem volna vázat is cserélni, újabb szenzorra váltva (G9 vagy OM-D EM5-III, esetleg EM1-III). Előbbi vázat, bármilyen jó is, már réginek tartom (5-6 évig használok egy gépet nem egy esetben), az utóbbiakon most nagyon el kell gondolkoznom.
Persze, tudom, az eladás következtében az olympus gépek és obik nem fognak egyik napról a másikra megállni, működnek tovább, ez világos, de nagyon kérdésessé vált az m43 jövője. Most készültem rá, hogy egy számomra nagyobb összeget beleteszek a fényképezésbe, felszerelésbe, és amennyire letisztult bennem , olympusban gondolkoztam. Per pillanat úgy érzem, hogy ez kizárt. A meglévő szettet megtartom (mint ahogy megtartottam az Olympus E DSLR szettet is), egy ideig még ezt használom, de jelenleg úgy érzem, hogy ezt a rendszert nem fogom fejleszteni tovább.
Ami felhozza bennem annak a kérdését, hogy milyen irányban nézelődjek, amivel hosszabb távon is elégedett leszek. Amit még nézegettem mindig is, az a Fuji és a Sony aps-c vonala volt.
Szóval, számomra, ahogy a navigációs app mondja, "Újratervezés".

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 26
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest