Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubulhun
tag
válasz
lugosi
üzenetére
& (#95071) Tin_Shield
Köszi!
A 12-32 a mondjuk a kézi fókuszgyűrű hiánya illetve minimális átfogás miatt kevésbé szimpatikus, pedig tudom, hogy azon az áron nagyon jó kitobi.(#95072) Lassú Víz
Köszi!
A 12-50-ről még régebben olvastam, az szimpatikus volt mindig, és tényleg nem kerül sokba!
AF Pana vázon vajon milyen lehet? Esetleg van erről valakinek tapasztalata? Jó, tudom, eleve a GX80 CDAF-je nem a legjobb videóra, de szerintem nekem megteszi.Egyébként tegnap a tanévzárón használt Sony Handycam is meglepett néha, milyen iszonyatosan lassú volt az AF. És akármilyen lassan is próbáltam zoomolni, akkor is előfordult néha. Illetve tulajdonképpen botrányosan sűrűn.Udvaron volt az esemény, derült idő, tehát fény volt bőven. Nem is értettem, bevallom. A másik, amin meglepődtem, hogy azt hittem, a videókameráknál nincs limitálva a felvétel hossza, de ez mégis ca. 27 perces szakaszokra bontva vette fel az eseményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest