Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Szerintem megcsalnak az emlékeid, vagy az XH1 elég leragadós lehetett, Pana már nem ilyen. Itt van a kezemben a GX80 az említett 100mm-es obival, fotó módban svenkelek félig lenyomott expóval, hogy dolgozzon a stabi és szépen követi a kezemet a kép, stabi, nincs leragadás, ha megállok ő is megáll, azon a képen kb1-2cm lehet amit egy pillanatig, század másodpercekig még érezni, hogy lágyan utánoz.
45-ös a leghosszabb AF obim, ha ~1m-ről átrántom 6m-re és azonnal nyomom a gombot mint egy kapáslövés nem tapasztalom, hogy ez befolyásolná a pontos célzást, vagyis a hirtelen komponálást, elkomponálna, szenzor elmozogna.
Egyedül a 180-as manuálnál látom a leragadós, elmozgós, visszamozgós dolgot. Ettől még az 1/60s is jól használható, meg ez még se egy natív obi.Videónál viszont máshogy müxik, a hangja is nagyon halk és szerintem érzetre kevesebbet is fog mint fotó módban. Ilyenkor rövidebb gyutávon is leragadós, visszamozgós, de ez függ a mozgatástól.
Összefoglalva én nem tapasztalom fotó módban, hogy bezavarna komponálásba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs