Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
"És ez nekem hosszú távon rosszabb mint odaadni a PS+LR kombóért havi 10€+ ÁFÁ-t vagy másokért az egyszeri fix díjat."
Mivel nem üzleti felhasználó vagyok, a PS+LR kombó árazása kicsit meredeknek tűnik: egy évre minimum be kell fizetned, azaz 143€-t kell kicsengetni akkoris, ha csak augusztusban (nyaralás után) és januárban (kari+szilveszter) van komolyabb mennyiségű képfeldolgozás - nem fedheted meg simán 30EUR-val azt a periódust, amikor tényleg szükséged van a progira. Következő évben ugyanez. Évi 100EUR "ablakon kidobva" még a jól megrakott nikon APS-c tükrös rendszerem amortizációjánál is több (pedig akkor voltam nikonos, amikor 2évente fejlődtek 2/3-1FÉ-t a szenzorok, derült ki a sigma lencsémről, hogy az újabb vázak nem kezelik, stb).
Nekem amúgy a DXO Photolab bejött, egyelőre még megy a próbaverzió, de sztem meg fogom venni. A DJI raw fileoknál köröket vert a LR-ra, 2évig tuti kiszolgál - akkor meg az elite-verzió is olcsóbbnak számít a LR-nál. Az évi 2-3db szuperfelbontású stack-hez, amit csinálok, meg felpöccintek egy PS próbaverziót és ha kész a kép, leszedem a gépről, amúgy se szimpatikus, hogy az adobe telef.ssa mindenféle képszerkesztéshez közenincs processzel a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Milyen széket vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- gerner1
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest