Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
Srácok, kezdek egy kicsit kiakadni. Ugye kedden vásároltam az E-M5 II-t újonnan, majd itthon próbálgattam, de igazából most értem rá kivinni. 20 perc alatt 4szer csinált olyat, hogy elsötétült a képernyő, de a zársebesség és egyéb adatok ki voltak rá írva, és azt írta hogy 30 perc a záridő. Semmit nem lehet vele kezdeni, minden menüre reagál de a kép nem jön vissza. Lekapcsolom, majd vissza és amikor vissza kapcsolom olyan hangja van, mintha egy képet lőnék vele (valszeg a zár összezár valamiért) és újra van kép, újra lehet fotózni vele. Ezt tök random csinálja, azt hittem, hogy a Panasonic objektívvel nem jön ki. Hazaértem, rácsavartam az m.zuiko 14-42-t letettem az ágyra és egyszer csak magától ugyanezt megcsinálta.
Nem igazán állítottam el semmit benne, fogalmam sincs mi lehet ez, de valszeg menet közben gondol egyet és összezár a zár benne.
A poén, hogy ma volt a 3. nap és zárva vannak a boltok, szóval ha ez hibás, akkor jó eséllyel van egy méregdrága gépem, amit a 4. napon szervizelnek (és nem cserélnek). :/
Remélem valakinek lesz valami ötlete erre, de eléggé el vagyok keseredve.

Új hozzászólás Aktív témák
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest