Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jaanoo89

aktív tag

Srácok, kezdek egy kicsit kiakadni. Ugye kedden vásároltam az E-M5 II-t újonnan, majd itthon próbálgattam, de igazából most értem rá kivinni. 20 perc alatt 4szer csinált olyat, hogy elsötétült a képernyő, de a zársebesség és egyéb adatok ki voltak rá írva, és azt írta hogy 30 perc a záridő. Semmit nem lehet vele kezdeni, minden menüre reagál de a kép nem jön vissza. Lekapcsolom, majd vissza és amikor vissza kapcsolom olyan hangja van, mintha egy képet lőnék vele (valszeg a zár összezár valamiért) és újra van kép, újra lehet fotózni vele. Ezt tök random csinálja, azt hittem, hogy a Panasonic objektívvel nem jön ki. Hazaértem, rácsavartam az m.zuiko 14-42-t letettem az ágyra és egyszer csak magától ugyanezt megcsinálta.

Nem igazán állítottam el semmit benne, fogalmam sincs mi lehet ez, de valszeg menet közben gondol egyet és összezár a zár benne.

A poén, hogy ma volt a 3. nap és zárva vannak a boltok, szóval ha ez hibás, akkor jó eséllyel van egy méregdrága gépem, amit a 4. napon szervizelnek (és nem cserélnek). :/

Remélem valakinek lesz valami ötlete erre, de eléggé el vagyok keseredve. :((

Új hozzászólás Aktív témák