- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Jaja, nem az adobe standard, hanem a Camera Standard profil volt.
Az adobe standardnál olyan döglött minden, nem mondom, hogy rikítson, de azt a szürke fátyolt nem szeretem, ami néha zöld, barna, rózsa szín. Még ki kell próbálnom saját képeken is, azok számomra többet mondanak.
Nem tetszik a kis ajakfény?
De a bőr nem jobb? Nincs benne a szürke. Amúgy meg most nem is értem ennek a 10-esnek a profiljait, melyik minek felel meg a régiek közül. Az Adobe szín a korábbi Adobe Standard? Szokni kell még ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az adobe standardnál olyan döglött minden, nem mondom, hogy rikítson, de azt a szürke fátyolt nem szeretem, ami néha zöld, barna, rózsa szín. Még ki kell próbálnom saját képeken is, azok számomra többet mondanak.
De a bőr nem jobb? Nincs benne a szürke. Amúgy meg most nem is értem ennek a 10-esnek a profiljait, melyik minek felel meg a régiek közül. Az Adobe szín a korábbi Adobe Standard? Szokni kell még ezt.