Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXxian
senior tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Persze.
Eddig kábellel sikerült csatlakozni. Vagy dugdosom az SD kártyát ki/be, de ezt mellőzném, ha lehet.
Számomra teljesen kusza, értelmetlen a WIFI menü.
Valamelyik fn gombon keresztül menne, de azt írja: "csatlakozás a következőhöz: G80-94259C". Saját magához akar csatlakozni? Okos!
Beállításnál ott az új csatlakozás. Úgy sejtem nekem nem a távoli fényképezés/megtekintés, nem a lejátszás TV-n, nem is a képek küldése rögzítés közben, hanem a fényképezőgépen tárolt képek küldése kéne.
A hová-listában második a PC.
Hálózaton keresztül, vagy direkt kéne csatlakoznia. Első esetben WPS-t gombbal kihagynám, ha WPS PIN-el re nyomok kiír a G80 egy PIN-t, de lövésem sincs ezt hová kéne beírnom. Azt megint nem tudom mi az eszköz (amihez csatlakoznék) PIN kódja...
Kézi csatlakozás is van, meg SSID, meg PW, de itt se tudom ezt hová kéne beírnom.
WIFI direct-tel nincs eszközinformáció.
Tököndöföm magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest