Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrChris
üzenetére
csak kérdezem: GH3 és GH4 nem jobb??

Amúgy most vettem egy GH3-at bátyámnak. Tapasztalatok: vastag kesztyűben is tudtam használni!!4!
. Kurvajó fogás, rendes akksi kapacitás 
Ami nem tetszik: LR / PS presetek hiánya. Igaz, elég tűrhető a gyári jpeg, elégedett vagyok vele. Összességében azért nem tudtam azokat a színeket előcsalni (igaz nem is törtem magam). Amúgy VIVID színprofilban lődöztem, így télen simán kell, amúgy Natural is bejön.Egyenlőre csak a 100-300-zal használtam, ki fogom próbálni a 12-40-el is. A 100-300 nem annyira nyűgöz le, nem rossz, de nem az én műfajom. Azért bazi nehéz műfaj. Kevés fényben halott ügy, és 300mm-en az átlagos fény is már éppen csak hogy elég. Elmegy a nap, mondjuk délben, iso1000 vagy több, jó nagy szopás! Élesség tekintetében, hát, az az igazság, hogy tkp. nem rossz, csak aki rekeszelt fixekhez szokott, meg 12-40-hez, annak.. de hát kompromisszum az egész élet. És állítólag még ez nagyon jó (és olcsó is).
Próbáltam portrézni is vele. Szép tepsi fejek lőhetők
.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Vicces képek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Diablo IV
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- No Rest for the Wicked - Közel a 2 millióhoz, a fejlesztők az 1.0-ra készülnek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Kurvajó fogás, rendes akksi kapacitás
.