Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Igen erre gondoltam. Nem gondoltam, hogy berázásnak nevezik. Azt hittem rázni a koktélomat kell még a csörgőket...
Plusz FE máskor jöhet jól. Nyugvó, statikus téma fotózásánál... Ami beltéri portrénál főleg gyerekeknél valóban nem hoz eredményt, max ha a baba elaludt a "szereplés" közben... Ezt sosem vitattam mert ez triviális minden fotós számára szerintem.
De számtalan előnye van a stabinak, rontani meg szerintem nem ront egy mai korszerű stabi. Ezért azt leírni, hogy ki kell kapcsolni vagy csak kikapcsolva lehet jó portrét készíteni szerintem nem normális... Talán egy eset elgondolkoztató, még pedig az állvány.. bár szerintem ott sem hoz előnyt, hiszen ha nem kell stabilizálnia, akkor nem zümmög, nem használ aksit... Tehát olyan mintha ki lenne kapcsolva....
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs