- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Ricoh-tuninggal és 200 MP-es párossal jöhet a Realme GT9 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Igen erre gondoltam. Nem gondoltam, hogy berázásnak nevezik. Azt hittem rázni a koktélomat kell még a csörgőket...
Plusz FE máskor jöhet jól. Nyugvó, statikus téma fotózásánál... Ami beltéri portrénál főleg gyerekeknél valóban nem hoz eredményt, max ha a baba elaludt a "szereplés" közben... Ezt sosem vitattam mert ez triviális minden fotós számára szerintem.
De számtalan előnye van a stabinak, rontani meg szerintem nem ront egy mai korszerű stabi. Ezért azt leírni, hogy ki kell kapcsolni vagy csak kikapcsolva lehet jó portrét készíteni szerintem nem normális... Talán egy eset elgondolkoztató, még pedig az állvány.. bár szerintem ott sem hoz előnyt, hiszen ha nem kell stabilizálnia, akkor nem zümmög, nem használ aksit... Tehát olyan mintha ki lenne kapcsolva....
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- Eladó Fujifilm Fujinon XF 27mm f/2.8 R WR objektív
- Canon EOS 6D Mark II + Canon BG-E21 markolat + 2 akku / 4600 expó /
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest