Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • silmatauki

    őstag

    Na megvettem a G7-et a 25-tel és a 12-60-nal. Feketét vettem; valszeg ez hiba volt (lásd alább).

    Elsőként váz/12-60 firmware upgrade (G7: 2.2, 12-60: 1.1; a 25-ösnek az eredeti 1.0-s verzióját még nem frisssítették), majd service menü a https://www.youtube.com/watch?v=_WWGZN7T298 alapján. Sajna bár engedélyezni tudom az NTSC framerate-eket (30/60), a 29:59-es határ maradt (természetesen az MP4 módot próbáltam; a 4K-ra amúgy nem képes AVCHD is korlátos marad). Többször megpróbáltam visszatérni az alapbeállításokra a felkínált EG (Németország), EF (Francia) stb. között is váltogatva (csak európai országokat kínál fel, szemben a videó távolkeleti egy db országával (GH)). Sajnos újból hackelve sem sikerült korltátlanná tenni. Mindkét obivel próbáltam (hackeléskor is).

    Valszeg mindez azért van, mert fekete gépet vettem, és nem ezüstöt (fene akart esetleg lekopó ezüst-színezéket). Legalábbis ITT többen ezt állítják. Na ezt megszoptam – jobban el kellett volna olvasnom a topicokat vásárlás előtt :)

    Mindez nem a 2.2-es FW miatt van (lásd a fenti linken: “Q: Anyone know if this is working after update to 2.2?? A: Yup - still working after update to 2.2. Yay!!”).

    Egyszóval: ha el akarjátok távolítani a 30 perces MP4-limitet, mindenképp ezüst modellt vegyetek!

Új hozzászólás Aktív témák