Hirdetés
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Képeken mutatjuk meg a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Akciófigyelő: Új EarFun Air Pro fülhallgatók kedvezményes áron
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
Na megvettem a G7-et a 25-tel és a 12-60-nal. Feketét vettem; valszeg ez hiba volt (lásd alább).
Elsőként váz/12-60 firmware upgrade (G7: 2.2, 12-60: 1.1; a 25-ösnek az eredeti 1.0-s verzióját még nem frisssítették), majd service menü a https://www.youtube.com/watch?v=_WWGZN7T298 alapján. Sajna bár engedélyezni tudom az NTSC framerate-eket (30/60), a 29:59-es határ maradt (természetesen az MP4 módot próbáltam; a 4K-ra amúgy nem képes AVCHD is korlátos marad). Többször megpróbáltam visszatérni az alapbeállításokra a felkínált EG (Németország), EF (Francia) stb. között is váltogatva (csak európai országokat kínál fel, szemben a videó távolkeleti egy db országával (GH)). Sajnos újból hackelve sem sikerült korltátlanná tenni. Mindkét obivel próbáltam (hackeléskor is).
Valszeg mindez azért van, mert fekete gépet vettem, és nem ezüstöt (fene akart esetleg lekopó ezüst-színezéket). Legalábbis ITT többen ezt állítják. Na ezt megszoptam – jobban el kellett volna olvasnom a topicokat vásárlás előtt

Mindez nem a 2.2-es FW miatt van (lásd a fenti linken: “Q: Anyone know if this is working after update to 2.2?? A: Yup - still working after update to 2.2. Yay!!”).
Egyszóval: ha el akarjátok távolítani a 30 perces MP4-limitet, mindenképp ezüst modellt vegyetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest