Hirdetés
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Üdv,
egy gyakorlati kérdés, 2-3 hete voltunk állatkertben, és akkor én is elgondolkodtam egy "tipikus túrista" obi beszerzésén amiatt, hogy az EPL6-omhoz adtak egy 14-42 és egy 40-150 obit kit-ben, és hát hol messzire, hol meg sötétebb helyen közelre kellett fényképeznem. Na már most a kérdésem az lenne, hogy ilyenkor ti mit csináltok, mármint én nem mindenhol cseréltem obit ahol kellett volna, de így is vagy 10x kicseréltem. Ti is egész nap cserélgetitek, vagy hogyan lehetne leegyszerűsíteni ezt a dolgot. Értem, hogy a témának megfelelő obi kell, de mikor egyik helyről, ahová zoom obi kellett mentünk át a másikba és ott volt pl a "japán kert", akkor oda jobb volt a széles látószög és csak emiatt a 3-4 kép miatt kellett oda-vissza cserélgetni az obikat. Szóval ez így elég időigényes, meg az obik is nagyobb eséllyel sérülhetnek, a sok-sok pakolászás/cserélgetéstől. Na ilyenkor nektek mi a praktikátok? A "túrista obi", ahogy néztem (az ajánlottakat) 150-200.000 közt vannak ami elég sok lenne így hirtelen kiadásként. Gondolom akkor cserélgessem csak amíg gyűlik a rávaló...

Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Robotporszívók
- Minden, ami hőszivattyú
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eger és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Google Pixel topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest