- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
jjeahh
üzenetére
Lehet (biztos
), hogy túl komolyan veszem ezt, no de ti is azért mentek neki a munkának sok kamerával, hogy lehetőleg minden meglegyen 
De egyébként egy G3-mal vagy GF1-gyel (X-A1 most) sose voltak ilyen szigorú elvársaim, mégsem fagytak le egy alkalommal sem. Pedig mondjuk a GF1 azért kapott elég sok expót kint a mínuszokban is. De ha ezt egy Oly E-1, Fuji X-T1 teszi? Akkor szerintem nem fér bele a kategóriájához támasztott követelményeknek (ámbár az X-T1 sose volt über pro gépként reklámozva, az a Fuji vonalon a mai napig az X-Pro1).
Az meg teljesen rendben van, hogy a családi bandában tanultok, gyakoroltok, így kell ezt
(bocs, ha emiatt is nyers voltam tegnap)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), hogy túl komolyan veszem ezt, no de ti is azért mentek neki a munkának sok kamerával, hogy lehetőleg minden meglegyen 
(bocs, ha emiatt is nyers voltam tegnap)