- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Fotók, videók mobillal
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Anno még az Oly E330-dupla kit + FL36-tal fotóztam ugyancsak rokonnak esküvőt. Nem célszerszám volt, de azért nem volt kukába való a végeredmény sem. Teljesen vállalható volt. De azért ha lehet, nem vállalok ilyet, éppen amiatt, hogy a felszerelésem sosem volt annyira profi. Meg én sem.

Objektívből a következő lehet: vagy PL6+kit obik+PL25/1.4+S60/2.8 vagy PL6+kit obik+O12-40/2.8. Most van beszerzés alatt. Ezek az összeállítások tetszenek egyelőre. Attól függ, hogy mire találok jó ajánlatot (új/használt is lehet) a neten addig, a kitobik mellé. Az esküvő miatt nem fogok extrán plusszban beruházni. Beérik azzal, amit ebből ki tudok hozni. A vaku, mint írtam csak eléggé távlati terv volt. Így most kicsit meg vagyok lőve. Nem költenék rá, de ha kell, akkor meg valami normálisabb kellene. Annyi még, hogy október közepére nálam kellene lennie a cuccnak, hogy még legyen időm megismerkedni velük (mind az obi, mind a vaku). Ezért az ebay-en is meg kellene rendelnem még a héten.
Kicsike esküvő lesz, (friss infó: 10 fő alatti, kis családi). Szóval annyira nem olyan vészes a helyzet, inkább csak beszélgetős, egy ebéd melletti esemény; mintsem rúgjuk ki a ház oldalát típusú. Nem akarnak nagy feneket keríteni a dolognak. Videó nem lesz. Fotóból is csak mondhatni a kötelező a cél.
@Wa2x_: Az Mk320-nál a csak dönthető fej miatt vannak kétségeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Baseus Inspire XH1 ANC headphones BOSE!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest