- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Mint 5n tulaj mondom, jobb ha a G3-at veszed!
Előnyei:
-evf (és milyen jó minőség!)
-gazdag obipark (5n-nél csak manuál jöhet szóba beltérben videónál)
-sokkal gyorsabb mint az 5n
-jobb az lcd böködése (bár én a tapit lesz..om)
-panák közül pillanatnyilag ez készít egyedül normális jpeg képet magasabb iso-n (GH2-t is sz.rrá veri)
-ha kényes vagy a fogásra, ez jobban megfogható
-pakolható rá külső vakuHátrányai:
-a két kitobi nem egy szinten van felbontásban és stabiban
-dslr jelleg, ha dslr-ről váltasz, nem biztos, hogy egy kissé zanza, de ugyan olyan termékre vágysz (egyéni vélemény, én ezért váltottam 5n-re GH2-ről)
-jobb építési minőség 5n esetén
-jobb iso teljesítmény (de mint olvashattad, ez is egyén specifikus, én szinte állandóan zárt térben félhomályban fotózom, van aki szinte sohasem)
-Sokkal jobb videó teljesítmény (50p)Szerintem az előnyök bőven kárpótolnak, illetve az emberek döntő többségének sokkal jobban bejön a G3, mint a sanyi.
Dunapálca szaturnban karácsony előtt láttam nagyon olcsó G3 kitet (tán 160-170 körül, de azt tudom, hogy olcsóbb volt mint a nex 5n kit)
Gyorsan vedd meg, mert a következő szállítmány biztosan horror áron lesz feljebb valóink áldásos tevékenysége miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest