- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
nem Mo-n lakok, ebayen szoktam vásárolni mivel számomra az a legolcsóbb beszerzési lehetőség és ott egy e-m5 nem 100k, hanem 130-150, egy 45-ös meg nem 60k, hanem 75-80k... ezért gondoltam automat arra, hogy egy 190-200gbp-s 45-ös helyett ha stabis panát vennék, már csak kb. 90gbp-t kellene hozzádobjak, ami nekem megéri egy jó stabiért... és elég ha csak egy portréobimban van stabi, mert más fixet nem használnék egyáltalán. De persze ez csak elmélet, meg lehet cáfolni meg minden, csak csak ne támadjatok, kérlek. Még amúgysem jött ki teszt se se semmi, szal..
Ja a g3 eladása sem megy olyan könnyen az isten háta mögött erdélyben, ahol minden "komoly fotós" belépő dslr-el nyomul, mint Bp közepén
.: JuSzT :.: sokat nézegettem, tetszik is, csak gyenge fényben a 45-öshöz képest is alulmarad picit valszeg

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kuponkunyeráló
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gitáros topic
- Fujifilm X
- Mazda topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest