Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Neeem, van pasija (
mondjuk nem akadály, hacsak rajta nem fekszik, debaromságokat már nem szoktam művelni)
Ja a nyoma ott van, majd PS kikapja. A végtelenhez konvergál egy ilyen fotózáson az, amire ügyelnie kell a modellnek. Így is kapott annyi instrukciót, hogy csodálkoztam, hogy úgy jött sminkre és körömre hugomhoz, hogy egész használható volt. Volt már gáz élményem modellel, sárga bőrkeményedések talpon és ilyesmik, amik persze vannak sok embernél, de neee fotózás előtt már egy 10-denes harisnyában ha lehet és főleg ne úgy, hogy megbeszéljük mosolyogva, hogy stúdió előtt 1-2 nappal pedikűröshöz megy... Mindenestre ő szépen felkészült, ahogy kértem, ez meg "belefér". Kicsit melós, de megoldom. Élőben rohadtul nem látszik sajna.De az Oly tette a dolgát. Éljen az izó száz.
Most kifacsartam belőle a maxot kb. de még így is van nem kis tartalék a RAW-ban. Soha a büdös életbe nem hittem volna, hogy itt kötök ki, pár hónapja még...@ ati3x:
és meglepődtem, mennyi bokeh-ja marad f/2.8-on is. Klassz cucc, amolyan kötelező darab. El is süllyesztem a kitobit a polc mélyére..
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Milyen joysticket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja a nyoma ott van, majd PS kikapja. A végtelenhez konvergál egy ilyen fotózáson az, amire ügyelnie kell a modellnek. Így is kapott annyi instrukciót, hogy csodálkoztam, hogy úgy jött sminkre és körömre hugomhoz, hogy egész használható volt. Volt már gáz élményem modellel, sárga bőrkeményedések talpon és ilyesmik, amik persze vannak sok embernél, de neee fotózás előtt már egy 10-denes harisnyában ha lehet és főleg ne úgy, hogy megbeszéljük mosolyogva, hogy stúdió előtt 1-2 nappal pedikűröshöz megy... Mindenestre ő szépen felkészült, ahogy kértem, ez meg "belefér". Kicsit melós, de megoldom. Élőben rohadtul nem látszik sajna.
Most kifacsartam belőle a maxot kb. de még így is van nem kis tartalék a RAW-ban. Soha a büdös életbe nem hittem volna, hogy itt kötök ki, pár hónapja még...
és meglepődtem, mennyi bokeh-ja marad f/2.8-on is. Klassz cucc, amolyan kötelező darab. El is süllyesztem a kitobit a polc mélyére..