- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Neeem, van pasija (
mondjuk nem akadály, hacsak rajta nem fekszik, debaromságokat már nem szoktam művelni)
Ja a nyoma ott van, majd PS kikapja. A végtelenhez konvergál egy ilyen fotózáson az, amire ügyelnie kell a modellnek. Így is kapott annyi instrukciót, hogy csodálkoztam, hogy úgy jött sminkre és körömre hugomhoz, hogy egész használható volt. Volt már gáz élményem modellel, sárga bőrkeményedések talpon és ilyesmik, amik persze vannak sok embernél, de neee fotózás előtt már egy 10-denes harisnyában ha lehet és főleg ne úgy, hogy megbeszéljük mosolyogva, hogy stúdió előtt 1-2 nappal pedikűröshöz megy... Mindenestre ő szépen felkészült, ahogy kértem, ez meg "belefér". Kicsit melós, de megoldom. Élőben rohadtul nem látszik sajna.De az Oly tette a dolgát. Éljen az izó száz.
Most kifacsartam belőle a maxot kb. de még így is van nem kis tartalék a RAW-ban. Soha a büdös életbe nem hittem volna, hogy itt kötök ki, pár hónapja még...@ ati3x:
és meglepődtem, mennyi bokeh-ja marad f/2.8-on is. Klassz cucc, amolyan kötelező darab. El is süllyesztem a kitobit a polc mélyére..
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja a nyoma ott van, majd PS kikapja. A végtelenhez konvergál egy ilyen fotózáson az, amire ügyelnie kell a modellnek. Így is kapott annyi instrukciót, hogy csodálkoztam, hogy úgy jött sminkre és körömre hugomhoz, hogy egész használható volt. Volt már gáz élményem modellel, sárga bőrkeményedések talpon és ilyesmik, amik persze vannak sok embernél, de neee fotózás előtt már egy 10-denes harisnyában ha lehet és főleg ne úgy, hogy megbeszéljük mosolyogva, hogy stúdió előtt 1-2 nappal pedikűröshöz megy... Mindenestre ő szépen felkészült, ahogy kértem, ez meg "belefér". Kicsit melós, de megoldom. Élőben rohadtul nem látszik sajna.
Most kifacsartam belőle a maxot kb. de még így is van nem kis tartalék a RAW-ban. Soha a büdös életbe nem hittem volna, hogy itt kötök ki, pár hónapja még...
és meglepődtem, mennyi bokeh-ja marad f/2.8-on is. Klassz cucc, amolyan kötelező darab. El is süllyesztem a kitobit a polc mélyére..